spartan napisał(a):

|
Gdzie wg. twojej opinii widać brak poszanowania czyjegoś zdania w tym co napisał TSWojtas a co ja podkreśliłem?
|
Żmijka już Ci zaznaczyła gdzie.
A Twoje próby wypracowania porozumienia z pozycji "wiedzącego lepiej" są z góry skazane na niepowodzenie. Nie każę Ci tego wbijać sobie do głowy, po prostu spróbuj zrozumieć, że nie jesteś tutaj "magister elegantiarum" i wielu kibiców takie stawianie sprawy po prostu śmieszy.
Jeszcze dwie luźne uwagi po przeczytaniu tego wątku.
Po pierwsze - wyrazy uszanowania dla kolegi, który napisał o rozwiązaniu zgody z Jagą przez SKWK. Tak, a działo się to na tym samym spotkaniu, na którym przyjęto protokół z krojenia szalików na Prokocimiu za rok ubiegły
Przyznam, że wiele rzeczy czytałem na tym forum (ostatnio nawet o jakiś groźbach karalnych pod adresem Frankowskiego), ale cieszy mnie, że są ludzie gotowi pójść tak daleko aby zapewnić odrobinę rozrywki kolegom po szalu. Dziękuję.
Druga sprawa, to swoista schizofrenia prezentowana przez niektórych. Są tu przynajmniej dwa przypadki zażartych obrońców Frankowskiego, którzy popierali (w jednym przypadku nawet - chwalili się) bluzganiem i drwieniem z Pawełka na E w trakcie meczu. To przykre, że można jednocześnie być adwokatem byłego piłkarza(który zachował się kontrowersyjnie) i tak bardzo nie szanować obecnego(szkodząc jednocześnie klubowi, bo po wysłuchaniu "loży szyderców" Pawełek na pewno lepiej bronić nie będzie).
P.S. Sam mam do Frankowskiego stosunek obojętny. Doceniam jego grę dla Wisły, pamiętam okoliczności odejścia. Dziwnym trafem potrafię też zrozumieć argumenty obu stron(wyłączając oczywiście różne dziwne elementy, które się ostatnio tu na forum pojawiły).