Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2009, 09:22
spartan napisał(a):Wyświetl post
A w temacie dobrze poinformowanych. Pamiętasz kto widział już podpisującego kontrakt Jodłowca? To taki zupełny O-T.
tylko jedno zdanie nie będę wchodził w polemikę.

Tak SKWK napisało Jodłowiec na 99% (nie 100%) w Wiśle. Gromy spadły gdy się okazało, że jednak nie przyjdzie. Minął pewien czas i usłyszeliśmy już nie od SKWK ale innych źródeł i samego piłkarza:

Cytat:
Obrońca Polonii Warszawa, Tomasz Jodłowiec był latem bliski przejścia do Wisły Kraków. Transfer został jednak zablokowany przez właściciela stołecznego klubu, Janusza Wojciechowskiego.

Właściwie to byłem już z Wisłą dogadany. Wszystko szło zgodnie z planem, gdy właścicielem mojej karty był pan Drzymała. Kiedy sprzedał ją panu Wojciechowskiemu, to zapadła jednoznaczna decyzja, że Polonia nie będzie wzmacniać konkurenta w walce o mistrzowski tytuł. I choć pakowałem się już na wyjazd do Krakowa, to musiałem zostać w Polonii - wspomina piłkarz w rozmowie z "Przeglądem Sportowym".
to tak w kwestii dobrze poinformowanych.
dalej nie dyskustuję
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując