Wyświetl pojedynczy post
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2009, 07:11
Guli napisał(a):Wyświetl post
darotsok co Ty gadasz Przecież to nie skwk zerwało zgodę z Jagą Zgodę zerwali Ci co ją zakładali.
Puszek UW też nie myl z skwk bo to wbrew pozorą osobne instytucje. Po co ta cała szopka na forum z tłumaczeniem Franka Niektórzy go nienawidzą przez to jak się zachował, inni jak widać go lubią.. Tylko co miało na celu odgrzewanie śmierdzącego kotleta Bo chyba nie to żeby kibiców zjednoczyć a wręcz przeciwnie. Ja nie jestem za podziałami ale cały ten temat Franka gdzie opowiada swoją wersję jest niesmaczny bo nie ma kontrastu z drugą stroną. Nie zdziwił bym się jakby Sobol mu lutną..
No właśnie teraz kontakt (może lepiej niż kontrast) z drugą strona ma.
Nie na rękę Tobie i "prawdziwym kibicom" (czyli grupie tak się nazywających), że się Franek odzywa i komentuje, opowiada jak było -> koniec "tajemnicy" skWK.
Możecie oczywiście pisać, że Franek kłamie tak jak możecie uważać, że Ziemia jest płaska i stoi na 4 żółwiach.
Pojawienie się Frania na forum i jego wyjaśnienia mogłyby zjednoczyć kibiców, nie przez to że wszyscy uznaliby go za legendę czy pokochali albo wręcz przeciwnie, a przez wyjaśnienie spraw do końca i zakończenie tematu raz na zawsze. Do tego jednak trzeba słuchać drugiej strony, a nie tylko swojego zaślepionego gdakania -> tyle w temacie dzielenia kibiców.

PS. ściągnij sobie Firefox-a - on sprawdza pisownię, bo od Twojej zęmby bolom
Odpowiedz cytując