Tak sobie właśnie pomyślałem, pewnie nie jako jedyny, że piłkarze też ludzie i pewnie co jakiś czas na nasze forum zaglądają. Przynajmniej ja bym z czystej ciekawości na ich miejscu też zaglądnął

W związku z tym przyszły mi do głowy następujący pomysł.
Może można by
utworzyć jakieś "specjalne" loginy dla piłkarzy np. "Jan_Kowalski_23" - imię, nazwisko, nr na koszulce.
Byłyby one zastrzeżone i żadna postronna osoba nie mogłaby założyć sobie konta w takim "formacie". Dzięki temu mielibyśmy pewność, że ten użytkownik to na 100% piłkarz Wisły. Bo jeśli mnie pamięć nie myli to mieliśmy kilka prób podszywania się pod naszych grajków. Oczywiście coś takiego trzeba by załatwić bezpośrednio z drużyną (i może nawet trenerem Skorżą?), ale myślę, że ludzie z serwisu swoje dojścia mają. Myślę, że stosunki z trenerem mamy dobre i gdyby udało się go zaprosić na nasze forum, mielibyśmy mocny początek tej inicjatywy.
Jeśli to by się udało, można by pomyśleć nad utworzeniem tematu, w którym piłkarze mogliby odpowiadać na nurtujące nas pytania. Można by też zrobić takie coś na wzór chata. Powiedzmy co tydzień z innym piłkarzem.
Od razu odpowiadam oponentom, że wszyscy fascynujemy się klubem Wisła Kraków, a nie jej "gwiazdkami". Niemniej jednak nie widzę w tym nic złego, jeśli mielibyśmy mieć z nimi lepszy kontakt. Kto wie, czy gdyby udało się przyciągnąć piłkarzy na forum, nie poznaliby oni bardziej naszego (kibiców) zdania i poglądów na wiele spraw, co w przyszłości zmieniłoby ich patrzenie na niektóre sytuacje.
Jest szansa na sukces?