|
witam was.nasza rozmowa niestety rozniosla sie po polsce a nie bylo to moim zamiarem wiec sadze ze odpowiem na ostatnie tutaj zawarte pytania i chyba nie bedziemy juz polemizowac bo wyszlo niepotrzebnie "na zewnatrz".w chicago fire trener stawial i bylo ok na poczatku ale potem rzeczywiscie mielismy 2 rozmowy na temat ustawienia mnie na boisku i wolal posadzic mnie na lawke niz bym gral po mojemu ale nic sie nie stalo poza zloscia bo moglem temu zespolowi dac zdecydowanie wiecej.wracajac do pytan o Wisle-odchodzac do elche oczywiscie otrzymalem warunki finansowe 5 krotnie wieksze niz w mialem w Krakowie,w elche mialem zamiar awansowac do primiera division i pograc tam przeciw najlepszym ale po kilku miesiacach zrozumialem ze chyba tego nie dokonamy i polecialem do wolverhampton bo tam istniala realna szansa na awans do premiership....dlaczego 2 liga tu i tu?w czolowych zespolach nizszej ligi latwiej o strzelanie bramek a mnie tylko z tego rozliczaja a wiedzialem ze poczatek bedzie bardzo istotny.watek z dziecmi poruszylem tylko jeden ,jedyny(!!!!!!) raz i to odpowiadajac pytaniem na pytanie dziennikarza jak dobrze pamietam ale niestety ktos ten watek pociagnal...wiedzialem ze odejde jak przyjdzie pawel k.ale przeciez byli inni mlodsi i zaraz mozna bylo za kwote z mego transferu kupic kogos od stycznia....z sobolem i zurawiem mamy dobre,kolezenskie relacje...i konczac odnosnie nazwy szkolki-mnie przy rozmowie z prezesem nie bylo a jedynie dostalem info iz to sam prezes zaproponowal aby tak ja nazwac.czy padly inne propozycje tego nie wiem.....jesli prasa nie bedzie tego kolportowac to chetnie tu jeszcze cos napisze.pzdr
|