Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2009, 23:23
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czym kierował się Wolfy, ale jaki był sens przenoszenia czegoś tam skąd zostało to specjalne zabrane ?! Mam na myśli oczywiście temat o panu F. i temat "Byli...".
Nieskromnie mówiąc zasugerowałam rozdzielenie tematu byli i tematu pana F. żeby uwolnić trochę ten pierwszy od tej wojenki ... wydawało mi się, że to nie głupie, 7 kotów sprawę załapał ... a tu po jednym dniu mamy znów to samo ...

Rozumiem powód w chęci oddzielenia czata z panem F. od dyskusji między użytkownikami, ale ... Czy to konieczne? Jakoś pytania (te na które chciał odp) docierały do zainteresowanego, a i teraz już nawet nic nie pisze ... A w temacie "Byli..." zrobiła się kolejna wojenka między zwolennikami i przeciwnikami.

Jak koniecznie chcecie rozdzielić rozmowę z panem F. od dyskusji kibiców to może osoby temat? Tak jak z budową czy transferami - jeden informacje (czyli pytania-odp) i drugi komentarze?

Dajmy "żyć" innym byłym ... a to jeden strzelił gola, a to kolejny ma kontuzje, ale nie mają żadnych szans z TYM tematem ...

Nie wiem co myślicie, to takie moje drobne uwagi jako forumowiczki z jakimś tam stażem
Zadecydował rav i z perspektywy czasu wychodzi na to, że miał rację("łubu - dubu").
W jednym temacie("Byli piłkarze...")mamy grupową nawalankę, w drugim są pytania(i tylko one).
Tematu o byłych w tej chwili nie moderuję, proszę zgłaszać posty naruszające regulamin, albo ogólnie pojęty dobry smak.
Później może ktoś się przez to przekopie i przyzna nagrody(nie ja). BTW - wojenka trwała w obu tematach, udało mi się zagonić towarzystwo do jednego. W moim odczuciu to jakiś zysk.

I nie, nie będzie osobnego tematu. Niektórzy z nas pragną zachować poczytalność. Poza tym - cała dyskusja wpisuje się w ramy tematu.

P.S. A wolfy kierował się tym, co rav napisał i wskazówkami innych modów, którzy akurat nie mogli tego moderować.

EDIT: Przepraszam, że nie zauważyłem, ale inni też już tną. Więc jakby co, to nie tylko wolfy

EDIT2: Jak ktoś zadał PYTANIE, które zostało omyłkowo usunięte, to niech się zgłasza na priv do modów.

EDIT3: Padły odpowiedzi na kolejne pytania zawarte w temacie. Przynajmniej nie zginęły w ogólnej nawalance.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.03.2009 o godz. 23:51.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując