Wyświetl pojedynczy post
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2009, 22:09
ja tylko pomimo najszczerszych starań nie potrafię pojąć jednego: dlaczego ta tajemna wiedza, do której się odwołują krytycy Franka nie może zostać tu upubliczniona?

właściwie na wszystkie najważniejsze postawione na tym forum zarzuty w mniej lub bardziej przekonywujący sposób odpowiedział,

oczywiście nie powie wprost (no bo to wciąż w naszej Polsce wstydliwe) , że najzwyczajniej w świecie poważnym (najpoważniejszym?) motywem była kasa.. chłopak ma rodzinę na karku, i jasne, że jak nawet zarabiasz wielokrotnie więcej niż te przywołane 1500 zł to pojawiają ci się nowe potrzeby i aspiracje to chcesz więcej i więcej, który z Was jest w stanie z czystym sumieniem powiedzieć, że postąpiłby inaczej? koleś był na rozdrożu i skołowany, coś w nim pewnie pękło faktycznie po tym PAO.. jak masz 20 lat to wszystko się łatwo wyjaśnia i porządkujem a jak masz rodzinę, to chciałbyś dla nich jak najlepiej, no kurde proste... rozgrzeszam go? pewnie trochę tak, ale to kwestia chyba życiowych doświadczeń, nikt z Was czasem troche czegoś nie spieprzył w życiu? różnica jest taka, że że on ten błąd popełnił na świeczniku..

Franek, szacunek, że podjąłes polemikę, szkoda że tak późno, zrozum, że od miłości do nienawiści tylko krok. gdybyśnie byl kimś tak potwornie dla nas ważnym, nie było by tych historii tutaj.

Ja Cię chcę pamiętać dobrze i wybaczam. Pozdrawiam Łowco Bramek.
Odpowiedz cytując