Wyświetl pojedynczy post
Guli
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2009, 21:36
palikot napisał(a):Wyświetl post
pytanie:
1. Franek... powiedz mi jedno: Mowisz ze w Wiśle osiągnąłes już wszystko... 5 mistrzostw kilka pucharów król strzelców. A Co chciałes osiągnąć w Elche? Mistrzostwo Hiszpanii? czy moze kilka euro wiecej? Bo wydaje mi sie ze odpadniecie z LM było dla ciebie sygnałem ze wiecej forsy juz z Wisły nie wyciśniesz. Mówisz ze osiągnąłes wsystko, to co ty chciałes w Elche osiągnąć na 2 ligowym poziomie? Nie rozumiem tego. Jeszcze bym zrozumiał 1 lige, ale co takiego było w tym Elche. Grałes juz na zachodzie i na wschodzie przed Wisłą, wiec nie mów, ze chciałes coś nowego doświadczyc, bo juz wiesz jak tam się grało.
Podbijam pytanie, również ciekawi mnie na nie odpowiedź. Czy 2 liga hiszpańska, angielska, liga omanu, liga koreańska a może nawet chińska czy każda z tych lig Tomku byłaby swoistą dragą rozwju? Przecież grałeś z Wiśle o puchary, może lepiej powiedzieć próbowałeś grać o puchary z Wisłą. Ale to lepiej niż kopać w drugiej lidze Więc może lepiej poprostu po ludzku powiedzieć: "pojechałem zarobić, bo mam rodzinę a nie bardzo mogłem się porozumieć z klubem i dlatego tak wyszło, przepraszam ale źle się już czułem" niż obchodzić prawdę mówiąc: "chciałem zrobić miejsce młodym" Nieprawdaż Panie Tomku Może by nie było wyciągania brudów na całą Polskę, chyba, że było to zaplanowane? Inne media już podłapały temat...
Wisła Kraków