Wyświetl pojedynczy post
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2009, 20:48
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Ale to się tyczy obu stron sporu.
Ja od razu zaznaczam że nie uważałem ani nie uważam Franka za judasza, nigdy nie miałem zamiaru go lżyć itp ale jego odejście/ucieczka niestety przejdzie do historii naszego klubu, bo poza Cleberem, gdzie tu akurat sprawa jest o tyle inna że wszystkim(w sensie i włodarzom i piłkarzowi) to było na ręke to takiego numeru nie odwinął nikt, tak przez ostatnie 10 lat jak i pewnie wcześniej.,
Gorsze numery odstawiali piłkarze i to w czasach gdy przywiązanie do barw było o niebo większe niż jest obecnie. Wymienię tylko nazwisko Budka -zapytajcie ojców co pokazał "X" jak przyjechał tu jako Legionista. Zapytajcie wujków jak odchodził, chyba jeszcze bardziej czczony w Krakowie, Andrzej Iwan i na którym miejscu w tabeli zostawił Wisełkę? Komu zależało tak na transferze, że gotów był spuścić klub aby tylko się z niego wyrwać. Kto wpier***lił Zgutczyńskiemu, czołowemu strzelcowi ligi, tuż przed podpisaniem przez niego kontraktu aby tylko nie wzmacniał drużyny?
Popadliśmy w jakąś piramidalną manię wierności zapominając albo nie wiedząc, że Franek nie jest ani pierwszy ani ostatni.
Ostatnio edytowane przez spartan : 26.03.2009 o godz. 20:50.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując