Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2009, 20:28
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
NIe twiedzę że SKWK zerwało zgodę z Jagą tylko że zainicjowało cały konflikt mieszając się w nie swoje sprawy.(tak czy nie może się mylę , w przeciwieństwie do niektórych , zainteresowani wiedzą o czym mowa ). Starych Jagiellończyków też znam i swoje wiem . Z tym że to chyba nie ten temat i nieotrzebne rozmywanie a o bana się nie proszę.

Tak, mylisz się. SKWK nie zainicjowało żadnego konfliktu. Następna bujda.
Od takich spraw są inne grupy kibicowskie na Wiśle. SKWK nie ma tu nic do gadania
SKWK reprezentuje całkowicie inny poziom. I z pewnością nie poziom zgód, układów czy kos.
Rozpierdala mnie to że ktoś może nie wiedzieć tak prostych rzeczy, ktoś kto się nie interesuje piłką wie jak to działa.
Dodam więcej, gdyby to od SKWK zalezało zgoda z Jagą z pewnością nie zostałaby zerwana.
Z tymi puszkami też nie trafiacie obrażając się jak małe dziecko "a nie dam im do puszki bo mi dokuczyli". to puszki Ultra Wisły, nie SKWK. Wrzucacie na rozwijanie ruchu kibicowskiego na Wiśle i po to aby cała Polska i europa patrzyła na nasze trybuny z podziwem i uznaniem. Robimy to przede wszystkim dla siebie a przy okazji inne ekipy, także spoza Polski biorą z nas przykład i stawiają nas jako wzór do naśladowania.
Puszki SKWK są w razie zbierania na zgody (bo to oni muszą wszystko zorganizować) bądz podczas róznego rodzaju akcji charytatywnych.

Tyle, bo zbaczamy z tematu.
Ostatnio edytowane przez element : 26.03.2009 o godz. 20:48.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując