Wyświetl pojedynczy post
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2009, 19:42
Najważniejsza rzecz którą pomijacie: Piłkarz to nie kibol i nie myśli tymi kategoriami co my.
Ikony, Judasze ? Wszyscy przyszli tu dla kariery i pieniędzy. Kosa (z Lekkim ) z Zabrza- pod przymusem, tak samo Żuraw(dla ratowania przed bankructwem ukochanego LECHA ) i cała reszta, może z drobnymi wyjątkami- też.Gesty pod publiczkę to tylko PR. Jedni się bardziej w to angażują inni mniej lub wcale.

Guli
Dobrze że wymieniłeś spore zasługi "zorganizowanych kibiców" ,za to wszystko wielkie brawa. Tylko że nie wszystkie działania były mądre i chwalebne a niektóre wręcz przeciwnie , stricte na niekorzyść wizerunku Klubu i kibiców.(Jagę wam na zawsze zapamiętam).
Normalni kibice może nie są tak bardzo zaangażowani jak Wy ale nie są głupi ani ślepi .

To SKWK szczeniackim płótnem o Judaszu rozkręciło cały ten bajzel z którego powoli Polska się śmieje.. Nie płaczcie potem że dziadki do puszki nie rzucają bo ja im się w sumie nie dziwię.
Przydałoby się trochę dystansu i oceniajcie ludzi za całokształt a nie tylko za to co dla Was wygodne.

Pora zacząć myśleć jak z tego bagienka wyjść z twarzą.
Powód: Edytowałem,bo minąłem się z prawdą ,za co przepraszam !!
Ostatnio edytowane przez darotsok73 : 29.03.2009 o godz. 18:46.
Odpowiedz cytując