|
Chce dziś podziękować panu Tomaszowi za wszystkie mecze w barwach Wisły.Piłka Nożna dziś to business, piłkarze przychodzą i odchodzą normalne.Ważne jak przez czas w którym grają w barwach Wisły się prezentują,a pan panie Tomku prezentował się wspaniale.Zastanówmy się czy pan Frankowski zrobił coś złego?NIE Dziś z perspektywy czasu powinniśmy wiedzieć ze tamten okres nie był tak naprawdę zły ;P Bo co powiedzieć o tym sezonie?Czemu do pana Tomasz który przez wiele lat wspaniale reprezentował Wisłe macie zastrzeżenia,a do Clebera który odszedł w zdecydowanie gorszym okresie nie macie pretensjii.Przypomnijcie sobie wszystkie mecze w których Wisłe pan Tomasz ratował,te bramki i mecze w Pucharze Uefa ktore do dziś wspominamy.Też było mi żal gdy odchodził, byłem załamany ale z perespektywy czasu trzeba o tym zapomnieć! A pamiętać piękne chwile ekipy Franka,Zurawia,Szymka i trenera Kasperczaka ;]No i takie moje spostrzeżenie co osiągnęli krytycy pana Frankowskiego w życiu? Grał którykolwiek z was w lidze A ? ;P Oprócz tego łatwo być wiernym Realowi jak RAul czy ManU jak Giggs gdy płacone sa im wielkie pieniądze i grają o najwyższe cele cały czas! Wisła nie daje tego, a każdy piłkarz chce osiągnąc cos więcej szczególnie gdy wybija się ponadprzeciętna.H.Reyman,K.Kmiecik byli wyjatkami są poprostu jedni na milion, no i grali tez w innych czasach(nie umniejszam w żaden sposób ich zasług ;D)!Franek był wielkim piłkarzem i respekt za to dla niego!Ale nie można miec pretensji ze nie był jak H.Reyman bo to śmieszne....
|