Wyświetl pojedynczy post
mwj88
Junior Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2009, 17:33
Powiem tyle. 1906% szacunku do ciebie Franek!! Przez wszystkie lata gry w Wiselce pokazales ze jestes kims kogo smialo moge okreslic legenda! Dla mnie byles jestes i bedziesz legenda. I nie interesuje mnie stanowisko tych bezmyslnych debili ktorzy ten transparent powiesili i tych kolejnych idiotow ktorzy nie znajac nawet tematu powtarzaja w kolko jak oni to cie nie lubia..a powtarzaja tak bo uslyszeli tak od kupla ktory ma w o jeden zwoj mozgu mniej niz wyszcy ludzie. Sami popatrzcie prawdzie w oczy.powtarzacie jak papugi cos co powiadzial jakis jeden albo kilku debili ktorzy powiesili ten transparet,i nie potraficie sie do tego przyznac! Franek tez jest czlowiekiem i tez moze sie podlamac,miec chwile slabosci. I skonczcie pieprzyc te glupoty ze uciekl z tonacego statku! bo co roku jak odpadamy z pucharow to ktos odchodzi! Potraficie tylko krytykowac a pojecia o sprawie macie 0! czy wy jakbyscie byli na Franka miejscu uwazacie ze bylibyscie takie kozoki gosc sie podlamal i mial do tego pelne prawo.. I jeszcze jedno.. Takie plotki typu:"Sobolewski uderzyl Franka po meczu" sa zalosne..I napisal je brukowiec! na wielu tematach wypowiadacie sie jak wy to nienawidzicie GW albo FAKTu czy ITI za to ze potrafia tylko siac zamet,plotki itd..a tu uwierzyliscie w te ploty zwyklym brukowcom!! i powiem wam tyle ze to ze uwierzyliscie w te plotki jest bardziej zalosne niz ten gosc co to pisal..Bo gosc ktory to na pisal jest czlowiekiem myslacym i napisal to zeby zarobic,wiadomo ze na czyims nieszczesciu, a wy jak bezmuzgi takiemu tandetnemu pismakowi poprostu uwierzyliscie! sami nie wiecie w co wierzycie! raz glosno "ITI SPIER.." a raz wierzycie w to co wyglosza. tyle odemnie,mozecie moj tekst krytykowac albo nie(wasza sprawa). To jest moja opinia na ten temat. Odemnie jeszcze tyle!! FRANEK WIELKI SZACUNEK I DLA MNIE JESTES BYLES I ZAWSZE BEDZIESZ LEGENDA!!

ps: Sorka za moja lekka napinke w kilku miejscach i za brak polskich znakow ale niestety nie moge ich wgrac na kompa;/.
Wisła Wieliczka
Odpowiedz cytując