|
Jestem ciekawy czemu mój post zniknął? Świadczy to tylko o tym jak bardzo rozmowa jest "kontrolowana" i w jakim kierunku ma być manipulowana...
Więc powtórze jeszcze raz.
Mówienie typu "odeszłem z Wisły żeby zrobić miejsce młodszym" jest wielką żenadą i idiotycznym tłumaczeniem się... Tym bardziej, ze poważny piłkarz nie robi takich rzeczy na forum internetowym, tłumacząc się z niby "błędów" jakie popełnił CZTERY lata temu. A tłumaczy się tylko dlatego, ze wraca gościnnie na stare śmieci i pasuje wyjść z tego z jakąś "twarzą". Paweł Brożek, Kuba Błaszczykowski czy Patryk Małecki pokazują swoje szczere przywiązanie do Wisły i szacunek dla kibiców swoim całokształtem a nie prężeniem się. Panie Frankowski to miło, że przypomniał Pan sobie o kibicach Wisły, tylko troszkę za późno. Nikt nie miał pretensji do Żurawia czy do Błaszcza, że odeszli, nikt nie będzie miał pretensji do Pawła Brożka bo ludzie potrafią odejść z twarzą, pożegnać się, podziękować i sercem pozostać w Wiśle. A jak się odchodzi w taki właśnie sposób, stawiając pod ścianą klub, trenera, właściciela i kibiców Wisły to sytuacja wygląda właśnie tak. Wychodzi na to, że wszyscy kłamią, gadają bzdury, bezpodstawnie oskarżają (ludzie z klubu, koledzy z boiska, właściciel i kibice którzy znają sprawę od środka a Pan Tomek na forum pisze prawdę. Pan Cupiał tu nie wejdzie i nie potwierdzi tych "rewelacji" bo jest zbyt poważny. A szkoda...
Jak się mówi po porażce, ze w Wiśle juz się nie chce grać, nie tłumaczy się tego przez kilka lat to proszę nie wymagać wybaczenia.
Bardzo bym prosił o nie usuwanie tego posta, chociażby dla kontrastu dyskusji. Jeśli tak się jednak stanie to ja bardzo dziękuję za udział w dyskusji "kontrolowanej".
|