Wyświetl pojedynczy post
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2009, 17:27
palikot - doskonały nick śmiało charakteryzujący właściciela. Forumowy pieniaczu i członku ABG, wyjazdowiczu , Ultrasie, balangowiczu czy cokolwiek ci pasuje.
Tak bardzo szermujesz pojęciem wierności i poświęcenia dla Wisły od II ligi do porażek z Groclinem?
Tak bardzo chcesz nas wystawiać na ponowną II ligową próbę?
Wiedz, że wielu z nas już ją przeszło. Przeszło II ligowy szlak a potem zdobycie mistrza po ponad 20 latach, który smakował lepiej niż każdy następny. Ale nikt z nas tłukący się na własną rękę do Oławy, Myszkowa, Malborka czy Iławy nie obnosi się ze swoim kombatanctwem.
Więc nie pisz mi farmazonów ile to zrobiłeś dla Wisły. Pojechałeś na mecz, zrobiłeś oprawę, zaangażowałeś się w coś w świecie kibicowskim? Super. Ale nie mam zamiaru ci dziękować. Co więcej zwisa mi kalafiorem co robisz bo robisz to z własnej i nieprzymuszonej woli tak jak wielu przed tobą i wielu po tobie. Jesteś trybem w organizmie TS. WISŁA KRAKÓW.
Wymagaj od siebie a nie od innych !A gdy jak sądzę dorośniesz, założysz rodzinę, będziesz miał obowiązki, marzenia i pełną odpowiedzialność za swoje czyny, to stań i pomyśl o czym tu pisałeś. Bo ciekaw jestem czy na starość (nawet nie tak odległą ale powiedzmy w wieku 35 lat) dalej będziesz aktywnie działał albo chociaż bywał na Reymonta 22.
Bez napinki.
Ostatnio edytowane przez spartan : 26.03.2009 o godz. 17:30.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując