Dla mnie Tomek był na pewno jednym z lepszych piłkarzy w historii.Odszedł , jak odszedł ale nazwanie go judaszem to przesada.Gruba przesada.Judaszem za to dla mnie jest Dolha , ale Kokoszka już nie.Kokoszka jest po prostu głupkiem który przeszedł holenderskie pranie mózgu i uwierzył w podbój Włoch , a najepiej Europy

.Pewnie po jakimś czasie (pewnie ma go dużo przesiadując na ławce) zmądrzeje i będzie się prosił o pracę jeśli nie w Wiśle (mam nadzieję że zarząd nawet nie podjąłby rozmów w takiej sytuacji) to w pewnym kuchenkowym klubie , albo innym nawet przeciętnym ligowcem.On nigdy nie miał szans na bycie legendą , dla niego liczyła się tylko kasa.Ale Franek to inna bajka.Nie odszedł do klubu nam wrogiego , nie dołożył do transferu , nie szantażował Cupiała jeśli mówi prawdę (ja mu wierzę).Mam nadzieję że nie będzie nowego transparentu o nim ani gwizdów na niego.Nie musimy go uwielbiać jak dawniej ale należy mu się szacunek.Nic więcej , nic mniej.Po prostu szacunek , podobnie jak do Jagi.SKWK po prostu nie powinno zabierać głosu w takich sprawach w imieniu ogółu kibiców Białej Gwiazdy , bo niestety ilu ludzi tyle opinii.