Wyświetl pojedynczy post
mlody w
Junior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2009, 12:29
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
wrzuccie ludzie na luz. co ten Franek wam zrobil? gosciu po 30-stce, osiagnal w Wisle bardzo duzo (zaden aktualny pilkarz Wisly, nawet Brozek tyle nie osiagnie), zarabial nie wiele. ja do niego nie mam pretensji, ze wyjechal. oczywiscie bylem troche zasmucony, ale nie zaskoczony i na pewno nigdy nie nazwal bym go judaszem!
jak w takim razie nazwalibyscie Kube Blaszczykowskiego? ile on pogral w Wisle? i w jakim momencie odszedl? czy aby Wisla wtedy nie skonczyla na 8 miejscu? i co? dlaczego nikt z SKWK nie nazywal go judaszem? dlatego, ze nalezy do stowarzyszenia i Wisle ma w sercu? tym bardziej...
oczywiscie pisze jak byc powinno tokiem rozumowania ludzi, ktorzy oskarzaja Franka. ja obu pilkarzy bardzo lubie, blaszczu jest nawet moim idolem, ale rozumiem ich odejscie...

a co do meczu z pao, to pretensje mam tylko i wylacznie do jednego czlowieka - Riley! jakby nie on, to bysmy awansowali. po prostu ktos tak chcial, zeby tak bylo. w polsce juz dawno by siedzial mozna sie takze przyczepic do fantastycznych interwencji majdana, cudownych strzalow zienczuka...
Właśnie pokazujesz szacunek do zawodników Wisły, kiedy im coś nie wychodzi nawet nie piszesz ich nazwisk z dużej litery a Marek Zieńczuk to porządny człowiek i kibic Lechii,więc mógłbyś się wyslilić i napisać jego nazwisko poprawnie.Byłeś chyba na pożegnaniu Kuby i widziałeś jak on odchodził? żegnając sie z kibicami.Pozatym utożsamiał się z nimi zawsze,ciekawe czy Tomek tak samo by zareagował wtedy w Częstochowie,kiedy zesrali sie do niego kibice jakiejś innej drużyny?
wytępić wroga i wywalczyć jego koniec kto rządzi w Krakowe sam powiedz
Odpowiedz cytując