Wyświetl pojedynczy post
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2009, 12:06
To jest bardzo przykre, że ludzie nie czytają dokładnie tego co się pisze.

W wątku o Frankowskim sam Pan Tomasz półgębkiem przyznał się do większości zarzutów postawionych m.in. przez Marco.

Ja sam czytając posty Marco mimowolnie się uśmiecham (ostatnia perełka to "szlachectwo Cupiała"), co nie znaczy że już na samym wstępie zakładam, że pisze on bzdury.

Niestety, najgorsze jest to, że w sprawie Franka źródła SKWK były dobrze poinformowane. Telefon do Cupiała był, szantaż był (gdyby nie było, to Franek na pewno by się tego na forum wyparł), dopłacenie 50 € tys. było (choć technicznie wyszło inaczej - zamiast dopłacić samemu, zrezygnował z części kasy z Elche).

Miłe, że Tomek Frankowski się produkuje na naszym forum, co nie znaczy że ocena jego postępowania powinna być radykalnie inna.

No ale z drugiej strony nie podoba mi się obrzucanie go łajnem i kolejny pomysł z akcją "anty".

Trudno, stało się - Franek nas (przynajmniej mnie) zawiódł, żadne posty na forum już tego nie zmienią. Niech sobie gra w Jagielloni jak najdłużej i strzela kolejne bramki (choć na Reymonta może sobie darować). Mam też nadzieję, że uniknie gry w II lidze, bo nawet w wieku 36 lat będzie na tą II ligę za dobry.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując