Wyświetl pojedynczy post
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2009, 11:59
wrzuccie ludzie na luz. co ten Franek wam zrobil? gosciu po 30-stce, osiagnal w Wisle bardzo duzo (zaden aktualny pilkarz Wisly, nawet Brozek tyle nie osiagnie), zarabial nie wiele. ja do niego nie mam pretensji, ze wyjechal. oczywiscie bylem troche zasmucony, ale nie zaskoczony i na pewno nigdy nie nazwal bym go judaszem!
jak w takim razie nazwalibyscie Kube Blaszczykowskiego? ile on pogral w Wisle? i w jakim momencie odszedl? czy aby Wisla wtedy nie skonczyla na 8 miejscu? i co? dlaczego nikt z SKWK nie nazywal go judaszem? dlatego, ze nalezy do stowarzyszenia i Wisle ma w sercu? tym bardziej...
oczywiscie pisze jak byc powinno tokiem rozumowania ludzi, ktorzy oskarzaja Franka. ja obu pilkarzy bardzo lubie, blaszczu jest nawet moim idolem, ale rozumiem ich odejscie...

a co do meczu z pao, to pretensje mam tylko i wylacznie do jednego czlowieka - Riley! jakby nie on, to bysmy awansowali. po prostu ktos tak chcial, zeby tak bylo. w polsce juz dawno by siedzial mozna sie takze przyczepic do fantastycznych interwencji majdana, cudownych strzalow zienczuka...
Odpowiedz cytując