Wyświetl pojedynczy post
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2009, 11:58
matti123 napisał(a):Wyświetl post
Tomek pełne poparcie.
ale do czego poparcie?
bo niektórzy mylą tu kilka watków

do postępowania po meczu z PAO?

Z odpowiedzi udzielonych przez Tomka jasno wynika, że:
załamny po meczu z PAO postanowił skorzystać z okazji i wyjechac. Tomek tego nie neguje.

Oczywiscie miał prawo do takiej decyzji, to jego życie.
Problemem całej sytuacji bło to co działo sie wcześniej: wyniesienie przez kibiców, jak i samego Tomka , siebie na ikone klubu

Cała ta długa rozmowa ine zaprzeczyła ani troche tym faktom.
Tomek pomyślał wtedy o sobie(wyjatkowe to raczej nie jest).

Nie mamy prawa oceniac tej decyzji w kategorii : "dobry-zły" człowiek.
Ale "dobry -zły" Wiślak jak najbardziej.

Najwiecej na tym stracił on sam.

Oczywiscie nazywanie go judaszem to rpzesada, niemniej, gdyby "tematu nie było" to TF ne rpzyszedł by tutaj, zeby przedstawiac własne wersje.

Tomku, wielu kibiców poczuło sie wtedy oszukanych, w tym ja. Z twoich wypowiedzi wnioskuję, że drugi raz byc tka nie postapił.
Fajnie, w pamięci znacznej liczby kibiców pozostaniesz jednak jako niespelniona legenda.
Podobnie jak i innych mnie cos ściska jak strzelasz gole w Jadze i nie umiem ci życzyć źle, jest mi jednak bardzo przykro, że swoją przygode z Wisłą zakończyłes w taki sposób.

Czasu się nie cofnie, wytłumaczone zostąło wszystko (czy naprawde mamy sie spierac czy dopłaciłes do kontraktu, czy zrezygnowałes ze swojej działki?)

Ze swojej, "nieprzychylnej" ci strony mogę obiecac, ze Twój występ na R22 potrakruję neutralnie.
Uważam również, ze nie masz potrzeby sie tutaj nikomu z niczego tłumaczyć więcej. W rozmwoie z 2007 jak i wczoraj jasno wyraziłes swoje podejscie do sprawy.

Kto umie czytac wie juz wszystko
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 26.03.2009 o godz. 12:01.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując