Wd mnie, jeżeli chodzi o Tomka Frankowskiego. Odszedł i tyle, jego sprawa, też bym tak zrobił chcąc sobie dorobić do emerytury

Chodź sposób odejścia pozostawia dużo do życzenia, nie nalezy go skreslac, Chłopak zasłuzyl na miano legendy Wisły Kraków, ile jego bramek dawało zwycięstwo, radość, łzy w oku choćby bramka na 1-1 z Amica w samej koncowce meczu (pozniej bramka 2-1 Kłosa), to są chwile ktore sie nie zapomina. Jak dla mnie razem z M.Zurawskim to najlepsi napastnicy ost lat jacy byli w Wiśle.Bardzo żałuje jednak ze nie udało sie wrocic Panu Frankowskiego do Wisły, zamist niego przyszedł Matusiak (ten gość to był jakimś żartem chyba ze strony Bednarza).Troszke odejde z tematu i nawiaze do Bednarza, gość to jest jakas kpina, przyszedł i co takiego zrobił

Kogo on sciagnał

Jak dla mnie niech wraaca z powrotem w podskokach do Warszawy.CHoc potrzas jest pewnie ulubincem Cupiała

Niewydaje jego pieniedzy, tylko zarabia (sprzedajac zawodnikow wartosciowych) i sciaga rewelacyjnych Zawodnikow za darmo (Beto) xd ;], W obecnej sytuacji Wisła nie ma Napstnika (od momentu gdy został nim Paweł Brożek), chłopak jest szybki ale co z tego, dzieki niemu Wisła nie wygrała tylu meczy, przez niego Wisła zremisowała, lub przegrała tyle meczy, chłopak wykorzystuje co 10 sytuacje (Napastnik Klasy Swiatowej haha), lewej nogi nie ma ;].Osoba Frankowskiego bardzo by sie przydała w Wiśle, mielibysmy wtedy morowanego Króla strzelców i Najprawdopodobniej Pewne Mistrzostwo ;] a tak mam kontuzjowanego Brozka (ktory bez tej kontuzji i tak był kaleka) ,zadnego rasowego Napastnika, Walczacego Sobolewskiego (Wielki szacunek RESPEKT), wmiare dobra obrone, i SUPER Mario na barmce (to jest kolejny żart).Kiedyś o Cabaju komentator powiedział ze to jest bramkarz ze niewiarygodna sytuacje moze puscic

, O mArio tak bym nie powiedział bo on puszcza wszystko hahah, Naprawde zaluje ze zamist do Wisły wrocil pan do JAgi, Stowarzyszenie Kibicow to nie sa wszyscy kibice, wielu kibicow dazy Pana respektem panie TOmku, jak dla mnie zawsze był pan Idolem i bedzie nim