przeczytałem ponownie wszystkie posty (pamiętając także o tych skasowanych przez moderatora)
i mnie, jako dojrzałemu Wiślakowi, jest po prostu wstyd za niektóre wypowiedzi
szczególnie, że piszą to osoby napinające się, jakimi to oni nie są "wiernymi kibicami"
Panowie, zapominacie się. Nie rozmawiacie z byle kolegą z podwórka, tylko z człowiekiem, który dla naszego klubu zrobił...gdybym napisał dużo, to i tak nie ogarnęłoby wszystkich zasług Pana Frankowskiego
podziwiam Pana Frankowskiego za zasługi, a moje odczucia pogłębiły się po jego wypowiedziach na forum
sam stwierdził, że ludzką rzeczą jest błądzić
a Wy, czego jeszcze żądacie? Żeby ubrany w pokutny worek, na kolanach przyszedł na R22 prosić WAS o "wybaczenie"

? A kim Wy jesteście?
szermujecie hasełkami, że "Wisła to Wy". Nie! Wisła to nie tylko Wy! Podobnie, jak życie nie składa się tylko z czarnych lub białych stron
zaczyna tu być jak w Warszawie czy po drugiej stronie Błoń. Ogon usiłuje merdać psem!
Każdy ma prawo do swojego zdania, ale są granice kultury, którą przekroczyliście dawno
łapanie za słowa dot.dzieci i ŻĄDANIE wyjaśnień....ej, Panowie, zbastujcie! Płaczecie, że komuś Pan Frankowski nie dał autografu? Widać po Waszych postach, że po prostu nie zasłużyliście
zachowujecie się jak gówniarze, którym odebrano zabawkę
btw.Szacunek dla Pana, nie tylko za lata gry dla naszej Wisły, ale za to , że stawił Pan czoła opluwaniu przez...właśnie, przez kogo?