Cobra Commander napisał(a):

Bronex a kim ty jesteś chłopcze?ile zrobiłeś dla klubu,ze taki z ciebie wielki "znaFca"?tak akurat Błaszczykowski odszedł w cywilizowany sposób,sam siebie osmieszasz
1.nie chciał podpisać nowego kontraktu
2.WIsła tonęła,5 miejsce na półmetku rozgrywek,nędzna kadra,slaby trener
3.co zrobił?odszedł w takim samym momencie i bez bzdur,że dortmund to niezła drużyna,od lat przezywali jeden z największych kryzysów
4.jeden z kibiców sprostował przez kogo padlismy w atenach-czytaj riley,dolicz sobie też cieniasa uche który grająć(a włascwie) snując sie po boisku tylko czekał,żeby odejśc z klubu.
Więcej obiektywizmu człowieku
|
Te osobiste wycieczki to sobie wsadź do .... kieszeni .Nie o mnie ten temat jest i nie moje zaangażowanie i postawy życiowe tu oceniamy...
Nie długo się okaże ,że Tomasz Frankowski odchodząc z Wisły Kraków wyświadczył nam wielką przysługę i ustanowił nowy wzorzec do naśladowania dla młodych adeptów tej szlachetnej dyscypliny sportu.
Co Ty porównujesz Błaszczykowskiego czy Żurawskiego do Frankowskiego. Tu nie ma płaszczyzny porównawczej.
Poza tym to jestem bardzo ciekaw i mam nadzieję ,że Frankowski mi odpowie dlaczego nie odszedł przed sezonem a dopiero po eliminacjach.