Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2009, 09:33
Panie Frankowski sposób w jaki Pan pożegnał się z Wisłą Kraków świadczy tylko o braku profesjonalizmu , charakteru i niedojrzałości emocjonalnej... To ,że był Pan w złym stanie psychicznym po porażce w żaden sposób nie uzasadnia takiej brudnej zagrywki jak wymuszanie transferu na bezradnych działaczach i trenerze , którzy chcieli Panu pójść na rękę , mając wzgląd na Pana zasługi. Prawda jest taka ,że wina również leży po stronie klubu i amatorszczyzny jakiej hołduje. Żaden poważny prezes by się nie zgodził na taki szantaż.
Z Wisły odchodziło wielu znakomitych i kluczowych zawodników Żurawski , Błaszczykowski, Szymkowiak. Oni mogli tego dokonać w sposób cywilizowany a tylko Pan z tych najwybitniejszych i najlepszych pokazał brak klasy i niedorzeczną argumentację. Dlaczego Pan przed eliminacjami do Ligi Mistrzów nie powiedział "Dziękuję. Co mogłem zrobić dobrego to zrobiłem wyjeżdżam pracować zagranicą". Pan tymczasem czekał nie wiadomo na co ,z perspektywy czasu Pana postawę można ocenić jako oportunizm i koniunkturalizm. Już nie będę tutaj przypominał Pana wypowiedzi po 3-1 z PAO w Krakowie w stylu : Maciek z Mirkiem podkładali nam co roku żabę teraz awansujemy. Po porażce w Atenach zachował się Pan jakby odpowiedzialność za ową klęskę zupełnie Pana nie dotyczyła. Do kogo miał Pan pretensję do Kłosa ,Baszczyńskiego że nie upilnowali , równie dobrze Kłos czy Baszczyński mogli by mieć pretensje do Pana i Zieńczuka ,że żaden z Was nie strzelił w rewanżu...

PS. Do wszystkich którzy bronią wielce FRANKOWSKIEGO i jego szlachetności mam jedno pytanie KOMU WY ****A KIBICUJECIE WIŚLE KRAKÓW CZY TOMASZOWI FRANKOWSKIEMU ? CZYJ INTERES JEST DLA WAS WAŻNIEJSZY WISŁY KRAKÓW CZY TOMASZA FRANKOWSKIEGO WISŁA KRAKÓW JEST TYLKO JEDNA .... PAMIĘTAJCIE O TYM.... Mnie na pewno nie zmiękczą krokodyle łzy koniunkturalisty i kombinatora...
Ostatnio edytowane przez Bronex : 26.03.2009 o godz. 09:41.
Odpowiedz cytując