Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2009, 00:19
Przede wszystkim gratuluje odwagi. Dla mnie Tomku zawsze będziesz ikoną Wisły. Ktoś tu napisał, że te 100 bramek dla Wisły niczego nie załatwia. Jak dla mnie to bzdura - dałeś mi jako kibicowi Wisły i reprezentacji Polski wiele powodów do radości, dumy i szczęścia. Nie podobało mi się jak odszedłeś, ale nie ma ludzi idealnych. Przecież nie poszedłeś grać na drugą stroną błoń, żebym miał Cię za co nienawidzieć czy nazywać Judaszem.

Do wszystkich, którzy mają jakieś ale : facet wszedł na forum, chociaż wcale nie musiał tego robić. Poświecił swój czas, odpowiedział wyczerpująco na wszystkie Wasze pytania. Z jego słów czuć duży sentyment i uczucie, które żywi dla Wisły.

Gdyby było inaczej myślicie, żeby się fatygował? Macie klapki na oczach. Co się stało to się nie odstanie. Jeżeli skreślacie człowieka tylko dlatego, że nie zachował się tak jak Wy byście sobie tego życzyli to znaczy, że nie znacie prozy życia.

Franku : Chciałem jeszcze raz podziękować za wspaniałe wspomnienia, gole, emocje (te pozytywne jak i te negatywne) jak i za podzielenie się z nami kulisami tej sprawy i rozwianie wątpliwości. Szacunek. Przynajmniej ode mnie.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 26.03.2009 o godz. 00:22.