Wyświetl pojedynczy post
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2009, 20:53
Jelon napisał(a):Wyświetl post
donson powiedz to Kempesowi w twarz ! pamiętaj tylko jedno INTERNET TO NIE ULICA!.
A wracając do tematu mam takie pytanie do ciebie Tomku i proszę o odpowiedź bez wykręcania się!
Czy nie uważasz że to w jaki i w jakim momencie odszedłeś od nas nie usprawiedliwia nas w pewnym sensie do niechęci (nienawiści)do ciebie ... ? czy to że dla większości kibiców byłeś kimś więcej niż tylko najemnikiem ale prawdziwym bohaterem nie powinno cię obligować do tego zeby takie myśli jak odejście nawet nie przechodziły ci przez głowę ?
Jelon naprawde liczysz ze ktokolwiek jest w stanie "zrozumiec nienawisc do wlasnej osoby" ?
Cos zle zrobiles, rzuca cie dziewczyna i mowi "stary zrozum to ze cie nie nienawidze". No daj spokoj.
Te "mysli przechodzace przez glowe" tez bez sensu. Czy to oznacza ze pilkarz wielbiony przez kibicow nie moze odejsc gdzies indziej bo nie i juz? A Błaszczykowski?

morfeusz_ch** napisał(a):Wyświetl post

legenda mozna stac sie dosc szybko, zwłaszcza ze długo przed nie było nikogo takiego, niestety tez upasc do poziomu zdrajcy jeszcze szybciej
Legenda mozna stac sie szybko? Nie bylo zadnej w ostatnich latach? Wez sie powaznie zastanow zanim cos napiszesz.

emsi napisał(a):Wyświetl post
A co tu zarabiał 1500 zł. na rękę, jak bardzo wiele osób z rodzinami i jakoś dają rady.

Większości osób nawet nie śniły się pieniądze jakie zarabiał więc takie tłumaczenie dla mnie jest śmieszne.

A co do pytan jakoś nie mam ochoty je zadawać bo nie czuję potrzeby, dla mnie pan Tomasz Frankowski, ani nie będzie Judaszem, ani bohaterem bo na to najzwyczajniej nie zasługuje, tak jak zwyczajnie nie kupuje części tłumaczeń, ale jestem ciekaw odpowiedzi na pytania PVD, które dla mnie są bardzo ciekawe, a nadal zostają bez odpowiedzi.

Pozdrawiam
emsi nie kupuje argumentu z pieniedzmi. Gdybys mial 10 tys i mozliwosc zarobku 30 tys to na pewno mialbys spory dylemat
I zgadzam sie z reszta. Franek nie jest bohaterem Wisły ze wzgledu na koniec jego pobuty w Krakowie. Ale nie uwazam go za judasza, bo to obelga na ktora nie zasluguje.
Tak jak napisal goly78. Jest jednym z wielu pilkarzy ktory tworzyl pilkarska Wisle, byl bardzo silnym ogniwem w tej machinie. Ale Wisla to my, ci ktorzy byli przed nami i ci ktorzy przyjda po nas. Kazdy z nas jest wislakiem cale zycie (za wyjatkiem przerzutow), pilkarze moga tez byc prawdziwymi wislakami ale nie musza.

We wszystkich tych sprawach-plotkach (jak przewalutowanie pensji, bijatyka w Atenach, "walenie piescia w stol" itd) mamy slowo przeciw slowu. Ciekaw jestem jakie sa DOWODY jednej i drugiej ze stron. Bo na razie to wyglada to na to ze cala operacja pt "nienawisc" powstala ze zlosci i rozczarowania (ktora sam rozumiem bo tez bylem zly i zawiedziony) zostala obudowana pozniej plotkami. Stad moje pytanie. Czy zarowno Franek jak i jego przeciwnicy maja DOWODY na poparcie swoich slow?
PS-Sory za poufalosc ale na forum wszyscy z zalozenia sa na "Ty"
Ostatnio edytowane przez orzeu : 25.03.2009 o godz. 21:01.
WISŁA PANY !!