Wyświetl pojedynczy post
mateusz212
Senior Member

Od: 12.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2009, 20:50
ja osobiscie moge powiedziec ze do dnia dzisiejszego bylem stanwoczo na nie w stosunku do Pana. Pamietam jak od dziecka byla Pan moim idolem...jak dziecko nie liczylo sie dla mnie czy wygra Wisła tylko czy strzeli Pan bramke. W sposob jaki Pan odszedl byl dla mnie bolesny, nie moge sie zgodzic ze kazdy moement jest zly na odejscie, ten byl najgorszym z mozliwych, kapitan tak nie postepuje. Takie bylo i jest moje zdanie. Dzisiejsze zachowanie (wyjasnienie spraw,sam do dzisiaj bylem przekonany ze Pan doplacil do transfery by odejsc) rozjasnia tamta sytuacje. Sam bylem przeciwny Panskim wizytom na stadionie czy tez ponownemu zalozeniu naszej koszulki. PO dziisiejszym dniu ja osobiscie zmieniam zdanie w stosunku do Pana, o odejsciu nigdy nie zapomne...ale teraz przynajmneij nie mam przed oczami obrazu czlowieka,ktory z idola zamienil sie w zdrajce. Tyle ode mnie w tym temacie...
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!!
Per aspera ad astra
"Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się"