Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2009, 19:58
Powiem tak... czytam te posty, pytania, nieudolne próby odpowiedzi Franka: i nie wiem mozecie mnie traktować jak jakiegoś czubka, ale dochodze do pewnego wniosku: Po jaki **** odgrzewać stare kotlety? Po to zeby znowu poróżnić kibiców Wisły? Franek Moze nie lepiej usunąć się w cień? Pchasz sie tutaj nie wiem po co? Jaki w tym masz interes? Odeszłeś, inni tez odchodzili, ale na trybne D nie przychodzili, bo tak jak ty też sie nie kreowali na legende... a ty ciągle gdzieś sie pchasz, to na D to na trening, to na forum. Podajmy sobie ręce skończmy pierd*** które i tak do niczego nie doprowadzi... znaczy doprowadzi, do jeszcze wiekszego poróżnienia kibiców. SKWK wie swoje, bo dla nich Wisła to coś wiecej, inni też wiedzą swoje bo dla nich dobra piłka to cos wiecej. FRANEK wiecej klasy nie siej zamętu i daj sobie z tym spokuj.

P.s Teraz tak bardziej subiektywnie: O tym ze nie masz za grosz klasy i ze gwiazdorstwo cii nie obce to ja dowiedziałem sie pewnego razu jak chciałem z toba pogadać... Pamietam jedynie jak chamsko mnie zbyłes odpowiedziami na 2 pytania : "Tak" "Nie"... Taki brozek to sie zatrzymał wyszedł z samochodu pogadalismy 3 minuty. Jak kiedys chciałem autograf od Mauro jak go spotkałem w dziwnych okolicznosciach w samochodzie, to na swiatłach wysiadł z samochodu zeby mi podpisac autograf. Jakim jestes gosciem to sie przekonałem, twoja arogancja pozwala mi być po stronie SKWK i nie bede za tym zebyś kiedykolwiek miał cos wspólnego z Wisłą, ale wyzywał cie nie bede, bo za duzo dobrego zrobiłes dla klubu. Jakis tam szacun ci sie nalezy, ale jesli jeszcze chcesz go u wielu osób miec, to lepiej zostaw juz te gówno i nie grzeb w nim bo będzie ono bardziej śmierdziec. Tyle

Funatyk - Fajnie by było zeby gosc dostał jakies ostrzezenie... Temat mnie irytuje... zaraz dojdzie do nieprzyjemnych relacji,
Ostatnio edytowane przez palikot : 25.03.2009 o godz. 20:06.