Szymek1 napisał(a):

Pytałem 2 strony wcześniej, jednak nie zauważyłem odpowiedzi, a są one dla mnie istotne, mimo tego, że odcinam się od grupy która ma do Ciebie wielki żal i tak lekko rzuca ciężkimi słowami ... Dla mnie powiem tak, szkoda, że odszedłeś bo wolałbym abyś grał tu dalej, ale też pomimo to zawsze będziesz dla mnie kimś ważnym w historii Wisły, chociaż może usłysze, że powinno być inaczej to zdanie nie zmienie. Prosiłbym o odpowiedź na poniższe pytania. Z góry dzięki...
1. Wspomniałeś o rozmowie z Kempesem... czy to właśnie jakieś 'ultimatum' części kibiców było głównym powodem tego iż po powrocie ze Stanów nie wróciłeś do Wisły ( czego chciał Skorża) czy może miało na to wpływ co innego?
2.Masz 35 lat, czy Jagiellonia to już ostatni przystanek w Twojej piłkarskiej karierze, czy dopuszczasz myśl powrotu do Krakowa, bo nie oszukujmy się, po powrocie do Polski prezentujesz formę lepszą niż 3/4 ligowych napastników i wciąż byłbyś na pewno wzmocnieniem Wisły.
|
Ja podbije pytanie kolegi i wtrace cos ode siebie.
Zdajesz sobie sprawe, ze dla kibicow a zwlaszcza dla Kempesa Wisla to nie byli dzialacze, mecze i sukcescy, ale barwy, ul. Reymonta, historia i
Tomek Frankowski - najwiekszy idol, ktory najbardziej zawiodl.