Wyświetl pojedynczy post
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2009, 17:54. Ziomek z Wysokiego Mazowieckiego, aktualnie w Rzymie
Zasypujemy cię Tomku pytaniami, ale sam chciałeś
Jak widzisz, nie uciekniesz przed „legendą” jakkolwiek by to zwać. Padło na ciebie, stąd tyle emocji z naszej strony (dlaczego tak NAGLE po Atenach). O ile wzruszeniem ramion skwitujemy „sukcesy” np. Dawidowskiego czy Kokoszki, w przypadku TFr problem wygląda inaczej. Moje zapytania:

Cytat:
Pytanie (GW, 18 lutego 2009): Co, jeżeli znowu okoliczności będą niesprzyjające dla Jagi?
TomaszF: Będziemy grać w pierwszej lidze. Tylko że z nami powinien tam grać też Lech Poznań.
Twoje zdanie Tomku na temat korupcji w polskiej piłce, z uwzględnieniem Jagi i Lecha. No i GW sugerowała ostatnio, że piłkarze Wisły mieli kiedyś zamiar kupić mecz od Wronek. Ty i Majdan mieliście być przeciwni takiemu pomysłowi. Zechcesz skomentować te rewelacje?

franek6634 napisał(a):Wyświetl post
przegraliśmy okrutnie. wtedy cos peklo
Czy wiesz Franku, że wielu kibiców wtedy płakało - PODWÓJNIE? Raz - klęska w Atenach, dwa - odejście kapitana. Odechciewało się nam wszystkiego, życzyliśmy jak najgorzej M. Riley'owi (temu co ukradł gola Marka Penksy). Drużyna nie mogła się pozbierać, kibice też. Czy tobie nie było żal odchodzić AKURAT wtedy? Czy jeszcze raz postąpiłbyś tak samo?

rav napisał(a):Wyświetl post
Może dlatego, że wkrótce "Franek" zamierza zrobić coś pożytecznego w Krakowie?
W wywiadzie dla "Rzeczpospolitej" (z początku marca) powiedziałeś: "widziałbym się przy szkoleniu dzieci. Wkrótce otwieramy z Mirosławem Szymkowiakiem akademię piłkarską w Krakowie". Pewnie dobrze wiesz, że dla Wisełki założenie centrum treningowego byłoby wręcz sportowym błogosławieństwem. Możesz o tym coś więcej powiedzieć?

Cytat:
Franek utożsamia się też z kibicami Wisły i Jagi. Sam fakt, ze niedawno odrzucił ofertę Cracovii bez głębszego zastanowienia o czymś świadczy. (z forum Jagiellonii, z grudnia 2008)
Wybiegnę w przyszłość. Czy zamierzasz po zakończeniu kariery piłkarza udzielać się na rzecz Jagi i Wisły (wspomniane centrum), czy może wolałbyś pójść do Poznania, skoro tak chwalisz Smudę? (ja do Franza nic nie mam, ale do pyr - tak).