MatMario napisał(a):

Wez tysiac i idz do sklepu i kup konsole. Teraz wydasz tysiąc, za rok 500, za dwa 1000. Bez sensu. Kupuje konsole i masz wszystko w dupie.
|
Ekhem. Szczerze? Wolalbym wydac teraz 1000 zlotych niz 1600-2000 za rok lub dwa gdy wyjdzie X720... Do tego ceny gier na konsole...
wislak_95 napisał(a):

ja tez kupuje nowego cos takiego
core 2 quad 2,5ghz
radeon 4850hd 512mb gigabyte
gigabyte E45PT - DS3R cos takiego
4 gb ramu patriot
a mam do sprzedania
amd athlon dual core 3800+
asus M2N4- SLI
karty nie sprzedaje bo zepsuta
dysku tez nie bo zostawiam
1gb ramu kingston za 300zl to
|
Ogolnie to nie wiem po co ci Quad... Jak nie masz kasy na i7 to nie kupuj quada od Intela. Kup procesor dwurdzeniowy podkrec go na 3ghz(conajmniej) i masz spokoj
spinnaker napisał(a):

|
Dokładnie ja mam C2D 1,6 podkręcony do 2,2 do tego 4 GB ram-u i Geforce 8800 GTS 640MB i wszystkie gry bez przycięcia na najwyższych detalach chodzą w 1600x1050 więc może nawet nie będzie musiał kręcić jak będzie miał prawie 900MB na karcie.
|
Tu nawet nie o ilosc pamieci chodzi, a o architekture karty, sterowniki oraz sam fakt ze NVidia wspolpracuje z producentami gier komputerowych. Dzieki temu karty te dzialaja szybciej niz radeona ale tylko w grach bo w pozostalych zadaniach.. coz tu juz musza uznac wyzszosc ATI

. P.S. Co tak slabo? ja mam tego samego proca i wlasnie w tym momencie hula na 2.8 GHz

.