|
Witam,
Naturalnie porównanie Olbrychta , w odniesieniu, do zachowania Małeckiego trochę niefortunne.
Mnie tylko niepokoi fakt ,że w Wiśle Kraków nie ma skutecznej komórki zajmującej się promowaniem klubu w mediach co w przyszłości może się przełożyć na nie skuteczność w pozyskiwaniu sponsorów i przyciąganiu kibiców na stadion. Jestem ciekaw co zaproponuje klub poza niskimi cenami biletów kibicom ,żeby zapełnić te 35 tysięcy miejsc. Mam nadzieję ,że przynajmniej drużynę którą warto będzie oglądać.
Co do artykułów w mediach to odnoszę wrażenie ,że wiele dziennikarzyn przeżywa spazmatyczny orgazm mogąc sobie poużywać na krakowskim klubie, trenerze ,właścicielu i w ogóle przy okazji wymyślając nie stworzone głupoty. Wisła jest w przebudowie, w okresie zmiany pokoleniowej, w okresie stagnacji finansowej ale to nadal jest poważny kandydat do mistrzostwa w dalszej perspektywie co udowodniliśmy podczas ostatnich 11 lat. Który klub w Polsce poza może Legią może się pochwalić takimi osiągnięciami i dyspozycją.
Poza tym ,żałosne były te nagłówki na portalach informacyjnych po zatrzymaniu Blachy utrzymane w tonacji radosnego obwieszczenia "Trener Wisły Kraków zatrzymany w związku z korupcją w polskiej piłce". Dopiero zaglądając w treść widać jak na dłoni ,że tytuł do treści ma się tak jak Putin do demokracji.
|