wolfy napisał(a):

Ty w ogóle mało wiesz, ale nie przeszkadza Ci to w radosnej twórczości, takiej jak ta poniżej zacytowana.
Może więc lepiej pisz o rzeczach, o których masz pojęcie? Poprzedni Twój post poleciał nie bez powodu, za następny podobny będzie ban. Tylko tyle mam do powiedzenia w tej kwestii.
|
Forum jest dla kibiców, nie tylko dla bywalców loży ani dla tych, którzy zjedli encyklopedie.
Poprzedni post poleciał bez podania powodu, więc bez powodu. Jeśli masz powód - to go podawaj, choćby na prywatną wiadomość. Nie wymagaj czytania Twoich myśli.
O narwańcu który rzucił w Dino Baggio nie zamierzam więcej pisać bez powodu, bo wstyd mi że ktoś taki nazywał się kibicem Wisły Kraków. Dlatego nie chciałbym, aby ktoś poszedł w jego ślady.
element - dziękuję. Właśnie takie odpowiedzi są profesjonalne. Nie bez potrzebny zaznaczyłem, że moja wypowiedź jest aktualna jeśli zdjęcie jest z derbów. Nikt niestety nie raczył napisać że jest sprzed 2 lat. pozdrawiam, dziękuję za rzadko spotykaną spokojną odpowiedź bez zbędnych aluzji i wywyższania się. pozdrawiam
wolfy napisał(a):

Kolega Incognito niestety chyba o tym nie wiedział...
Cóż, sam intelekt czasem nie wystarczy, przydaje się też obycie i wiedza.
|
Dlatego zaznaczyłem, że jeśli zdjęcie jest aktualne to (...). Niestety w poście, który usunąłeś. Pozdrawiam, dziękuję za nieczytanie postów które się usuwa ;]
A i jeszcze jedno - jestem Incognito2192, a nie Incognito. Tak trudno doczytać?