Wyświetl pojedynczy post
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2009, 23:54
rafalek napisał(a):Wyświetl post
Może nazwiecie mnie ignorantem i jeszcze inaczej, ale za cholere nie wiem, dlaczego te icki tak nie nawidzą Małego? Czytam ich forum i jedni mu grożą że go oklepią, inni tak wyzywaja, że głowa boli...mimo, że nie lubią wszystkich Wiślaków, to innych tak nie wyzywają..
Mialem odpowiedziec na to ale w sumie sam Maly powiedzial w wywiadzie... :

Kibice Cracovii nienawidzą mnie za to, że oddaje swoje serce Wiśle Kraków, że na każdym kroku podkreślam, że mam ją w sercu. W Wiśle zacząłem swoją poważną przygodę z piłką i temu klubowi bardzo, ale to bardzo dużo zawdzięczam. Jeśli ktoś mnie zapyta, czy Wisła, czy Cracovia – to zawsze powiem Wisła – powiedział po dzisiejszych Derbach strzelec jednej z bramek dla „Białej Gwiazdy” - Patryk Małecki.

(wislaportal.pl)

Chyba nic wiecej nie musze dodawać, chyba jedyny z Brozkami ktorych mozna nazwać Wiślakami...

Tym co cisneli na meczu na Pawelka po kolei bym mordy rozwalil, jesli tylko widze zaangazowanie jakiegokolwiek gracza biegajacego w koszulce Wisly, to nawet jesli popelnia blad to sie zlego slowa nie mowi!, kazdy jest czlowiekiem i moze popelniac bledy, a jesli zawodnik jest w do dupy formie i gra to nie jego wina ze trener go wystawia, a ze jest w do dupy formie to o Panu Kazimierskim nie raz mowilismy, byl ktos kiedys na treningu i widzialas zeby z Pawelkiem wykopy cwiczyl

Po drugie, jaki blad? Pawelek bardzo dobry mecz zagral, choc wiadomo niektore wykopy, no ale to ktos musi trenejro przekaz zeby potrenowac.. Wychodzil prawidlowo, icek juz na ziemi byl, zeszlo mu idelanie w okno od poprzeczki, do tego Pawelek byl zasloniety idealnie przez 2 naszych co widac na zdjeciu wklejonym przez Micha, stojac nawet 2 metry w tyl moglby miec spore problemy z wyciagnieciem tego. I to powinien byc koniec rozmowy, no chyba ze ktos pogra w piilke na niezlym poziomie przez pare lat to pogadamy o tej sytuacji.

Pierwsza połówka, swietny pressing ickow, ale.... Jedyne druzyny ktore sa w stanie tyle biegac przez 90 min graja w Premiership tylko i wylacznie.. Musialo sie to tak skonczyc, siedli w drugiej i sie ich dobijalo.
Odpowiedz cytując