Wyświetl pojedynczy post
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2009, 21:40
Ciężko oceniać naszych piłkarzy bo w 1 połowie nikt nie zagrał lepiej niż źle oprócz Sobola. Skorżę trzeba pochwalić za szybką zmianę Beto. Konkretnie zganić za brak równej formy choć 1 zawodnika. O całym meczu powiedziałbym że dawno nie graliśmy tak słabo a wynik wysoki jakiego też dawno nie było. Najważniejsze 3pkt i mecz o mistrza z Lechem. W przerwie pomyślałem o wygranym meczu z Łks ale z taką grą nie wierzyłem.
Myślałem że wyklnę Pawełka za bramkę, bo dla mnie ewidentny błąd ustawienia przy bramce. W przekroju całego meczu boczni obrońcy bardzo aktywni. Środkowi popełniali błędy ale najbardziej karygodne są długie niedokładne podania, choć obawiam się że to część taktyki. Diaz mniej aktywny niż z Gks, Sobol najlepszy na boisku, taki jakiego wszyscy znamy. Skrzydłowi się nie popisali dobrymi dograniami, ale Małecki dużo walczył starał się choć mało wychodziło, ale widoczny a za to Zieńczuk nie istniał jak już dostawał piłkę to potrafił tylko wrzucić ale już nie dokładnie. Ćwielong zawsze mu czegoś brakowało to cm do przejęcia to do zagrania głową, ale bramkę strzelił. Beto- bez komentarza. Boguski- walczył, dobry duch drużyny wniosł pozytywny impuls.
Ostatnio edytowane przez matti123 : 22.03.2009 o godz. 21:44.
Odpowiedz cytując