Mareq napisał(a):

|
Czym Ty zapłacisz za tą stabilność ?
|
To państwo ma jakiś inny szmal poza naszym?
Cytat:
Ty jak zawsze wychodzisz z założenia , że zgniły zachód , tylko zaciera rączki na kolejną ,,europeizację'' wschodu .
Że witali nas w UE z otwartymi ramionami , że witają nas w eurolandzie z uśmiechem na ustach .
A to jest wszystkie gie prawda .
Mechanizm stabilnośći walutowej jak i inne warunki są przedewszystkim gwarancjami bezpieczeństwa dla Euro a co za tym idzie do państw eurolandu .
|
Bzdet (poza tym iż nikt nas nie widtał z otwartymi ramiona - tu masz racje, nie przypadkiem Szwaby były moterem).
Fundniecię widełek przy naszej wielkości, to tylko danie okazji Sorosom i innym spekulantom do ataku na zł.
Policz naszą wielkość jesli idzie o gospodarke (przy naszych lepszych wynikach niż innych) i udowodnij ze nasze wejscie spowoduje jakies zaburzenia.
Cytat:
|
Natomiast członkowie strefy euro nie obgryzają codziennie palców ze zdenerowania , żeby tylko Polska jak najszybciej przyjęła euro .
|
Owszem
Sami mają cienko i głowią się co zrobic (teraz i w ogóle) skoro tej waluty w tym stuleciu już nie bedzie, a kryzys daje im tak w dupe.. a centralka mysli tylko o Niemczech.
Natomiast takie ITI które wzieło 300ml kredytu w ojro, ma kilkaset duzych baniek więcej do spłacenia..
1q2 napisał(a):

Wielki powrót - niczego innego się nie spodziewałem.
|
Hehe.
Bardziej bym sie martwił że ziewanko w topiku. Nikt nie dzieli słow Donia na cztery itd.. ja troche wybyłem wieć mam kilka pytań:
1.) Rostowski odnalazł swój pesel? - czyli de facto jest obywatelem kraju któremu służy (minister)
2.) Jakie liberały z PO planuja obniżki podatków..? - cos mi sie obiło o uszy ze składka rentowa ma
wzrosnąć - ale chyba tak liberały nie postepuja?
3.) kiedy kasacja dofinasowania z budzetu partii?
4.) Liberały z PO to tacy świetni gospodarze więc dlaczego dolar nie kosztuje tyle -> 1$=1,5 zł a 3,5zł gdy za Kaczora był po 2,5zł? - cos tu chyba smierdzi, skoro USA się zwijaja a my niby rozwijamy?
5.) Co z CO2?
6.) Dlaczego Farfał jest preziem TVP i dlaczego PO jeszcze go nie zdjeła? Faszysta w Polsce na tak kluczowym stanowisku.. no.. no..
7.) Co ze stoczniamy? Skoro niemcy tylko czekaja by rozpadł się GM, i mogli dofinansowac z budzetu (a jakze!) Opla. - darowali nam te kary (tj. przestali żądać likwidowania)?
8.) Jak sie miewa mózg układu Kaczowów prok.Kaczmarek?
9.) Którą potega jestemsmy po uzawodowieniu armii w Jewropie?
10.) Miał być raj po przjeciu władzy przez PO..
więc dlaczego po roku ku... go nie ma?