Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2009, 16:49
Mareq napisał(a):Wyświetl post
Czym Ty zapłacisz za tą stabilność ?
To państwo ma jakiś inny szmal poza naszym?

Cytat:
Ty jak zawsze wychodzisz z założenia , że zgniły zachód , tylko zaciera rączki na kolejną ,,europeizację'' wschodu .
Że witali nas w UE z otwartymi ramionami , że witają nas w eurolandzie z uśmiechem na ustach .
A to jest wszystkie gie prawda .
Mechanizm stabilnośći walutowej jak i inne warunki są przedewszystkim gwarancjami bezpieczeństwa dla Euro a co za tym idzie do państw eurolandu .
Bzdet (poza tym iż nikt nas nie widtał z otwartymi ramiona - tu masz racje, nie przypadkiem Szwaby były moterem).

Fundniecię widełek przy naszej wielkości, to tylko danie okazji Sorosom i innym spekulantom do ataku na zł.
Policz naszą wielkość jesli idzie o gospodarke (przy naszych lepszych wynikach niż innych) i udowodnij ze nasze wejscie spowoduje jakies zaburzenia.

Cytat:
Natomiast członkowie strefy euro nie obgryzają codziennie palców ze zdenerowania , żeby tylko Polska jak najszybciej przyjęła euro .
Owszem

Sami mają cienko i głowią się co zrobic (teraz i w ogóle) skoro tej waluty w tym stuleciu już nie bedzie, a kryzys daje im tak w dupe.. a centralka mysli tylko o Niemczech.

Natomiast takie ITI które wzieło 300ml kredytu w ojro, ma kilkaset duzych baniek więcej do spłacenia..

1q2 napisał(a):Wyświetl post
Wielki powrót - niczego innego się nie spodziewałem.
Hehe.

Bardziej bym sie martwił że ziewanko w topiku. Nikt nie dzieli słow Donia na cztery itd.. ja troche wybyłem wieć mam kilka pytań:

1.) Rostowski odnalazł swój pesel? - czyli de facto jest obywatelem kraju któremu służy (minister)
2.) Jakie liberały z PO planuja obniżki podatków..? - cos mi sie obiło o uszy ze składka rentowa ma wzrosnąć - ale chyba tak liberały nie postepuja?
3.) kiedy kasacja dofinasowania z budzetu partii?
4.) Liberały z PO to tacy świetni gospodarze więc dlaczego dolar nie kosztuje tyle -> 1$=1,5 zł a 3,5zł gdy za Kaczora był po 2,5zł? - cos tu chyba smierdzi, skoro USA się zwijaja a my niby rozwijamy?
5.) Co z CO2?
6.) Dlaczego Farfał jest preziem TVP i dlaczego PO jeszcze go nie zdjeła? Faszysta w Polsce na tak kluczowym stanowisku.. no.. no..
7.) Co ze stoczniamy? Skoro niemcy tylko czekaja by rozpadł się GM, i mogli dofinansowac z budzetu (a jakze!) Opla. - darowali nam te kary (tj. przestali żądać likwidowania)?
8.) Jak sie miewa mózg układu Kaczowów prok.Kaczmarek?
9.) Którą potega jestemsmy po uzawodowieniu armii w Jewropie?

10.) Miał być raj po przjeciu władzy przez PO.. więc dlaczego po roku ku... go nie ma?

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.