Cytat:
Piszecie tu o Dudu. Moze by sie i przydal, moze i zaskoczylby z formą mozna go bylo zostawic, mozna bylo go wypozyczyc, wg mnie szkoda ze go juz nie ma, tak samo jak szkoda ze nie ma Franka, ktory jest w formie, strzela tak jak przed odejsciem z Wisly. I teraz wlasnie widac kto jest "prawdziwym kibicem". Wy , czyli Ci ktorzy wlasny interes, czyli poczucie niby-honoru przedkladacie nad dobro Wisly(jak dzieci w przedszkolu- nie bede sie juz z toba bawil bo cos tam powiedziales ), czy ja i wielu podobnych, ktorzy przymkneliby oko na nie dokonca ladne pozegnanie sie z Wislą.
Gdyby nie wasz liscik do zarzadu kontuzja Pawla nie bylaby dla nas tak straszna choc napewno uciązliwa, ale nie zagladala by nam smierc w oczy tak jak w chwili obecnej!
Posypcie glowy popiolem i przynajcie sie do bledu!!!!!!!!!! Przeproscie rzesze Wislaków!!!!!!!
Zreszt do kogo ja mowie? Do sciany? Chyba tak! Beton Beton Beton!!!!!!
|
A. Przed sezonem nikt oprócz wyznawców Franowskiego, nie postawiłby na to, że wróci i będzie strzelać bramkę za bramkę. Co więcej na razie zagrał 3 mecze. Obiektywizm nakazuje:
-oceniać sytuację według danych z przed jego gry... przerwa w grze, gra w stanach kontuzje...
-wstrzymać się z oceną dopóki F. nie zagra conajmniej 10 meczy.
było by i B. ale nie mam zamiaru po raz 1000 tłumaczyć... i bić piane. Każdy ma swoje zdanie i każdy przy swoim zostanie...
Cytat:
|
ale nie zagladala by nam smierc w oczy tak jak w chwili obecnej!
|
Właśnie grozi nam spadek do V ligi... To nie my na przekroju 10 lat zdobyliśmy 6 tytułów mistrzowskich... a Cupiał powiedział... że jak nie wygramy Ligi Mistrzów w tym roku to sprzeda klub... Proszę Cię... To zdanie to jakaś kpina.