Wyświetl pojedynczy post
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2009, 00:04
Cytat:
Piszecie tu o Dudu. Moze by sie i przydal, moze i zaskoczylby z formą mozna go bylo zostawic, mozna bylo go wypozyczyc, wg mnie szkoda ze go juz nie ma, tak samo jak szkoda ze nie ma Franka, ktory jest w formie, strzela tak jak przed odejsciem z Wisly. I teraz wlasnie widac kto jest "prawdziwym kibicem". Wy , czyli Ci ktorzy wlasny interes, czyli poczucie niby-honoru przedkladacie nad dobro Wisly(jak dzieci w przedszkolu- nie bede sie juz z toba bawil bo cos tam powiedziales ), czy ja i wielu podobnych, ktorzy przymkneliby oko na nie dokonca ladne pozegnanie sie z Wislą.
Gdyby nie wasz liscik do zarzadu kontuzja Pawla nie bylaby dla nas tak straszna choc napewno uciązliwa, ale nie zagladala by nam smierc w oczy tak jak w chwili obecnej!
Posypcie glowy popiolem i przynajcie sie do bledu!!!!!!!!!! Przeproscie rzesze Wislaków!!!!!!!
Zreszt do kogo ja mowie? Do sciany? Chyba tak! Beton Beton Beton!!!!!!
A. Przed sezonem nikt oprócz wyznawców Franowskiego, nie postawiłby na to, że wróci i będzie strzelać bramkę za bramkę. Co więcej na razie zagrał 3 mecze. Obiektywizm nakazuje:
-oceniać sytuację według danych z przed jego gry... przerwa w grze, gra w stanach kontuzje...
-wstrzymać się z oceną dopóki F. nie zagra conajmniej 10 meczy.

było by i B. ale nie mam zamiaru po raz 1000 tłumaczyć... i bić piane. Każdy ma swoje zdanie i każdy przy swoim zostanie...

Cytat:
ale nie zagladala by nam smierc w oczy tak jak w chwili obecnej!
Właśnie grozi nam spadek do V ligi... To nie my na przekroju 10 lat zdobyliśmy 6 tytułów mistrzowskich... a Cupiał powiedział... że jak nie wygramy Ligi Mistrzów w tym roku to sprzeda klub... Proszę Cię... To zdanie to jakaś kpina.
Ostatnio edytowane przez Kurt : 19.03.2009 o godz. 00:06.

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując