Wyświetl pojedynczy post
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2009, 02:28
martinius028 napisał(a):Wyświetl post
A ja jestem ciekawy jak Piotr Brożek zagrałby na środku pomocy tego bradziej ofensywnego pomocnika.Ma niezły przegląd pola z Bełchatowem robił dobre przeżuty do boków gdy schodził do środka. Junior diaz mówi że wolałby grać na lewej obronie więc można by poeksperymentować.Z Brożkiem w środku pomocy.

Atak to jak dla mnie Beto Ćwielong/Niedzielan obaj prezentują dobrą szybkość a Pepe nieźle wyszedł na pozycje w meczu z GKS-em po którym trafił w słupek .Pawła nie ma więc trzeba coś popróbować.Boguski mnie irytuje swoim brakiem dokładności i złym przyjęciem piłki. Może mecz oglądany z perspektywy ławki to zmieni.

Prawe skrzydło to wedłu mnie powinnien zająć Małecki mógłby się wymieniać pozycjami z Ćwielongiem w ataku więc mogła by być spora rotacja.Lewe to Zieńczuk który również mógłby sie wymieniać pozycjami czy to z Brożkiem czy z Diazem.
Powiem Ci ze sporo sie zastanawialem nad Pietia w srodku, wlasnie ma bardz dobry przeglad, swietne krosy, waleczny sporo odbiorow ma, kwestia tylko ustawianie sie na srodku, ale moznaby sprubowac, choc raczej niz z Cracovia

Bezwzglednie Maly w 1 skladzie obojetnie na jakiej pozycji z wiadomych wzgledow, zaden inny, moze poza Brozkami w tym meczu nie zostawi tyle zdrowia. Moj sklad: Pawelek - Baszczu, Glowa, Marcys, Pietia - Maly, Cantoro, Sobol, Zieniu/Cwielong - Boguski, Beto

W tym meczu potrzeba twardych zawodnikow, tempo pewnie bedzie szybkie, pasy beda graly pressingiem sporo, wiec Mauro w srodku sie przyda zeby zastawic sie i uspokoic gre, a ostatnio zmiane w Krakowie dal bardzo dobra. Zastanawialbym sie Cwielong czy Zieniu, za zieniem przemawia fakt ze w derbach ma zawsze jakas asyste czy gola i dobrze z Pietia wspolpracuje, jednak to bedzie szybki mecz i tu jednak te jego wrzutki, dobre tylko z miejsca, a pozatym Cwielong w duzo lepszej formie jest, ciezki wybor. Atak Boguski Beto, potrzebujemy silnego zawodnika w takim meczu wiec Beto sie przyda, a Boguski to Boguski w koncu forma musi wrocic, na zmiane Wtorek, bo na podmeczonego przeciwnika jego szybkosc moze byc zabojcza a przy sposobie grania Beto szybki snajper jak ulał
Odpowiedz cytując