Kortys napisał(a):

Standardowo nie wiesz o czym piszesz. Zapewne masz tysiące przesłanek, że podałem Niesiołowskiego za autorytet morlany.. Ale niestety z tego co napisałem wynika tylko, że on praktycznie w każdej wypowiedzi używa tych słów (sprawdź), ale w żaden sposób nie włączyłem go do dyskusji. Jakby to powiedział poseł Palikot, czy wszystko w porządku z twoim zdrowiem? (wyjaśniam - Palikot nie jest autorytetem medycznym)
Ps
Jak zwykle strasznie się ciskasz, przypomnę ci tylko że Roger cały czas gra w Polsce, a miałeś pewność, że pogra u nas tylko 2,5 roku. A zobaczysz, że jeszcze podpisze nowy kontrakt.
|
Zacznę od końca żeby było w miarę na temat. Myślałem, że Roger wyjedzie, bo spodziewałem się porządnych ofert dla tego zawodnika. On Polski nie opuścił nie z miłości do kraju nad Wisłą tylko dlatego, że nie było oferty, która zadowoliłaby Legię( a może nawet nie było żadnej oferty).
Co do Niesiołowskiego, to może faktycznie nadinterpretowałem Twoje słowa. Nie uznaję cytatów z panów Niesiołowskiego, czy Palikota za element wiedzy potrzebnej do normalnego funkcjonowania w społeczeństwie, wręcz przeciwnie im mniej się tych panów słucha tym lepiej. Jednocześnie zestawianie w jednym zdaniu pana Niesiołowskiego z naganą postawy moralnej w sposób inny niż jako podmiot tej nagany, jak dla mnie jest ponurym żartem. To tak jakbyś powiedział: "Bezpodstawne znieważanie ludzi to, jak mawia pan Lepper, chamstwo."
Co do eksodusu z Lecha, to kluczowe będzie to, co stanie się z Arboledą i Stilicem. Ta dwójka to odpowiednio połowa wartości defensywnej i ofensywnej tej drużyny. Bez nich Lechowi może być bardzo ciężko( nie żeby mnie to specjalnie martwiło

).