Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2009, 20:33
mic napisał(a):Wyświetl post
Widzisz, z takim podejsciem jak Twoje tak to wszystko wyglada. Moze jakbys przyszedl i powiedzial, ktos inny by przyszedl i powiedzial itd, to wtedy moze i nie bylo "kretynskich i obrazliwych" napisow. SKWK reprezentowaloby wieksze srodowisko, nie trzeba sie zapisywac, wystarczy przyjsc, powiedziec. A jezeli czujesz ze bedziesz sam, to wez kolegow i zawsze mozna zaczac rzeczowa dyskusje. SKWK to tez ludzie ktorzy maja wlasne zdanie.

Co do pieniactwa, czemu wmawiasz innym ze z uporem lansuja ze to zdrajca ? Myslisz ze pisza tak, bo im poprostu np sie nudzi ? A Wy macie jakis logiczny cel w tym ? Po co zaczynasz w ten sposob jakas bezsensowna dyskusje, w ktorej mozna krecic sie w kolko.

Ja teraz moge napisac czy Wy macie jakis konkretny cel ze tak bronicie F ? Moze to z Was normalni kibice smieja sie z politowaniem ? Tylko po co non stop to pisac. Masz swoje zdanie to sie go trzymaj, ale nie wmawiaj innym ze F jest najlepszy i nie probuj na sile zmieniac ich zdania.

Widzisz, ja szanuje F za to jakim byl pilkarzem. Za to jakim jest czlowiekiem nigdy nie bedzie mial u mnie szacunku. Bo jezeli ktos sie tak zachowuje to dla mnie jest wlasnie "judaszem"
A tak z ciekawości - jak planujecie przywitać Surmę który teraz gra w Lechii i w następnym sezonie zawita na R22? Jakiś transparent? Czy już mu jest "wybaczone" bo gra w Gdańsku?

Chyba jest jakaś skala "grzechów" i "przewinień"? I czy Frankowski faktycznie jest "judaszem' na tej skali?
Nie uważam żeby zachowanie Franka było dobre ale czy Wasza reakcja była adekwatna to jego "przewiny"?

Pomijam fakt że te 115 bramek strzelonych dla Wisły to też jest "argument" na korzyść Frankowskiego
a większość ludzi wie co to jest miłosierdzie i umie "wybaczać"
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując