Wyświetl pojedynczy post
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2009, 20:22
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
mic
Nie chciałbym załapać bana.
Uważam Cię ,tak jak większość Naszych forumowiczów za ludzi "kumatych" , wiesz co to jest hipokryzja.
SKWK, z całym szacunkiem dla niewątpliwych zasług , ilu ich (Was)jest i jak duże środowisko reprezentujecie?
Działania? widzicie u kogoś drzazge w oku a u siebie belki nie widzicie.Swoją listę grzeszków też macie ale jakoś werbalnie ich nie piętnujecie.
Byłem kilka razy na spotkaniach "U Wiślaków ",jeszcze za czasów Pawelca i później i wstrzymałem się z zapisaniem. Konkretów nie piszę bo to nie miejsce.

Pieniactwo
Znakomita większość kibiców nie ma nic do Franka,a wy z uporem lansujecie teze ze to zdrajca , obsypujecie go obelgami, macie w tym jakiś konkretny , logiczny cel NIe? To jest właśnie zwykłe pieniactwo, a normalni kibice zażenowani śmieją się z politowaniem.
Widzisz, z takim podejsciem jak Twoje tak to wszystko wyglada. Moze jakbys przyszedl i powiedzial, ktos inny by przyszedl i powiedzial itd, to wtedy moze i nie bylo "kretynskich i obrazliwych" napisow. SKWK reprezentowaloby wieksze srodowisko, nie trzeba sie zapisywac, wystarczy przyjsc, powiedziec. A jezeli czujesz ze bedziesz sam, to wez kolegow i zawsze mozna zaczac rzeczowa dyskusje. SKWK to tez ludzie ktorzy maja wlasne zdanie.

Co do pieniactwa, czemu wmawiasz innym ze z uporem lansuja ze to zdrajca ? Myslisz ze pisza tak, bo im poprostu np sie nudzi ? A Wy macie jakis logiczny cel w tym ? Po co zaczynasz w ten sposob jakas bezsensowna dyskusje, w ktorej mozna krecic sie w kolko.

Ja teraz moge napisac czy Wy macie jakis konkretny cel ze tak bronicie F ? Moze to z Was normalni kibice smieja sie z politowaniem ? Tylko po co non stop to pisac. Masz swoje zdanie to sie go trzymaj, ale nie wmawiaj innym ze F jest najlepszy i nie probuj na sile zmieniac ich zdania.

Widzisz, ja szanuje F za to jakim byl pilkarzem. Za to jakim jest czlowiekiem nigdy nie bedzie mial u mnie szacunku. Bo jezeli ktos sie tak zachowuje to dla mnie jest wlasnie "judaszem"

PS. A skad ta "znakomita wiekszosc" ?
PS2. Nie jestem z SKWK
Ostatnio edytowane przez mic : 17.03.2009 o godz. 20:38.
Odpowiedz cytując