michel napisał(a):

|
Dla mnie Cleber nie jest legendą, ale gdyby został i grał dalej w Wiśle to może by osiągnął takie wyniki, żeby się zapisać złotymi głoskami w historii Wisły.
|
Czyli po tym co napisales nie jest/moglby byc legenda. Wiec czemu jego odejscie porownujesz z odejsciem F. ?
I czym wg Ciebie moglby zapisac sie w historii Wisly ? Takich graczy jak on bylo juz sporo. No moze jedynie tym ze strzelil bramke Barcelonie, po ktorej pierwszy raz w historii polska druzyna pokonala Barce. Ale to i tak mocno naciagane
michel napisał(a):

|
Mi nie chodzi o to, żeby się tutaj spierać czy Franek jest legendą czy nie. Różnie opinie można mieć na ten temat.
|
Jasne, dla Ciebie jest, dla mnie nie jest, chociaz mogl byc.
michel napisał(a):

|
Chodzi mi głownie o to, że Frankowskiemu należy się szacunek.
|
Dlatego
ja na meczu nie bede sie drzec "Frankowski spier....". Ale pewnie gwizdne pare razy. Poza tym szacunek nalezy sie takze kibicom.
michel napisał(a):

|
Nie macie prawa go nazywać judaszem czy szczurem.
|
Dlaczego ?
michel napisał(a):

|
Mam wrażenie, że znaleźliście sobie kozła ofiarnego i po nim jeździcie.
|
A z jakiegoz to powodu mielibysmy szukac sobie kozla ofiarnego ?
darotsok73 napisał(a):

Ilekroć będziecie oblewać Franka , F. Smudę (Surmę ) błotem ,judaszami itp.wielu userów , kibiców Wisły będzie go bronić i Wasze "argumenty " odpierać .
|
Doskonale to wiem, lecz nie rozumiem do czego zmierzasz ? Ktos Ci zakazuje miec wlasne zdanie o F ? Ktos zakazuje Ci go uwielbiac ? Jezeli masz ochote to zrob sobie transparent "Franek kocham cie". Tylko nie probuj na sile przekonywac innych, dla ktorych F jest judaszem/szczurem.
darotsok73 napisał(a):

|
Zawsze będę przeciw gdy "opiniotwórczy ,najwierniejsi kibice" także niby w moim imieniu będa wywieszali kretyńskie i obrażliwe płótna.
|
j/w
darotsok73 napisał(a):

|
Była kiedyś ankieta dotycząca tej sytuacji ale "zniknęła" bo wynik był niewygodny dla niektórych.
|
Internet to chyba nie najlepsze miejsce na takie rzeczy. Sa spotkania SKWK, na ktore mozesz przyjsc i powiedziec wszystko co o tym myslisz. Poza tym na tym forum ile osob "aktywnie kibicujacych" sie udziela ? 500 ? 1000 ? Na stadionie jest przewaznie grubo ponad 10 razy tyle.
darotsok73 napisał(a):

|
Wiem że kibic zawsze był i będzie subiektywny ale "fanatyzm nie zwalnia od myślenia" .
|
Dlatego mam swoje zdanie na temat F., wiem co zrobil (jak gral), co zrobil (gdy odchodzil) i to wyrobilo mi opinie na jego temat.
darotsok73 napisał(a):

|
I powtarzam: pieniactwem tylko sie ośmieszacie.
|
Wytlumacz mi dokladnie w jaki sposob sie osmieszamy