Wyświetl pojedynczy post
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2009, 19:30
michel napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie Cleber nie jest legendą, ale gdyby został i grał dalej w Wiśle to może by osiągnął takie wyniki, żeby się zapisać złotymi głoskami w historii Wisły.
Czyli po tym co napisales nie jest/moglby byc legenda. Wiec czemu jego odejscie porownujesz z odejsciem F. ?
I czym wg Ciebie moglby zapisac sie w historii Wisly ? Takich graczy jak on bylo juz sporo. No moze jedynie tym ze strzelil bramke Barcelonie, po ktorej pierwszy raz w historii polska druzyna pokonala Barce. Ale to i tak mocno naciagane
Mi nie chodzi o to, żeby się tutaj spierać czy Franek jest legendą czy nie. Różnie opinie można mieć na ten temat.
Jasne, dla Ciebie jest, dla mnie nie jest, chociaz mogl byc.
Chodzi mi głownie o to, że Frankowskiemu należy się szacunek.
Dlatego ja na meczu nie bede sie drzec "Frankowski spier....". Ale pewnie gwizdne pare razy. Poza tym szacunek nalezy sie takze kibicom.
Nie macie prawa go nazywać judaszem czy szczurem.
Dlaczego ?
Mam wrażenie, że znaleźliście sobie kozła ofiarnego i po nim jeździcie.
A z jakiegoz to powodu mielibysmy szukac sobie kozla ofiarnego ?

darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Ilekroć będziecie oblewać Franka , F. Smudę (Surmę ) błotem ,judaszami itp.wielu userów , kibiców Wisły będzie go bronić i Wasze "argumenty " odpierać .
Doskonale to wiem, lecz nie rozumiem do czego zmierzasz ? Ktos Ci zakazuje miec wlasne zdanie o F ? Ktos zakazuje Ci go uwielbiac ? Jezeli masz ochote to zrob sobie transparent "Franek kocham cie". Tylko nie probuj na sile przekonywac innych, dla ktorych F jest judaszem/szczurem.
Zawsze będę przeciw gdy "opiniotwórczy ,najwierniejsi kibice" także niby w moim imieniu będa wywieszali kretyńskie i obrażliwe płótna.
j/w
Była kiedyś ankieta dotycząca tej sytuacji ale "zniknęła" bo wynik był niewygodny dla niektórych.
Internet to chyba nie najlepsze miejsce na takie rzeczy. Sa spotkania SKWK, na ktore mozesz przyjsc i powiedziec wszystko co o tym myslisz. Poza tym na tym forum ile osob "aktywnie kibicujacych" sie udziela ? 500 ? 1000 ? Na stadionie jest przewaznie grubo ponad 10 razy tyle.
Wiem że kibic zawsze był i będzie subiektywny ale "fanatyzm nie zwalnia od myślenia" .
Dlatego mam swoje zdanie na temat F., wiem co zrobil (jak gral), co zrobil (gdy odchodzil) i to wyrobilo mi opinie na jego temat.
I powtarzam: pieniactwem tylko sie ośmieszacie.
Wytlumacz mi dokladnie w jaki sposob sie osmieszamy
Ostatnio edytowane przez mic : 17.03.2009 o godz. 19:40.
Odpowiedz cytując