Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
misiekpb
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2009, 19:22
Robert_wislak napisał(a):Wyświetl post
Zejdą prędzej czy później... opcji nie ma takiech żeby na derbach nie było kompletu. Ale powodem tego że są jeszcze bilety jest to że klub skutecznie zniechęcał tych potencjalnych kupców żeby w nast roku przyjść i znów stanąć w kolejce, marznąć, moknąć(rok temu też padało) i nie kupić bo jakieś barany terroryzują zwykłych ludzi żeby zarobić na braciach po szalu pare złotych, no chyba ze to nie są kibice Wisły. A wystarczyło postawić barierki, ochrone albo otworzyć więcej kas.....(myślenie nie boli)
Bez przesady komu by się chciało dupe ruszyć i zapłącić 15zł to by miał karte kibica i bilet by miał w 20 minut. Sam kupował na karte kibica znajomym i stałem w kolejce 25minut a przyszedłem 30 minut przed otwarciem kas i Wiślackiego. Z biletami na KK nie było problemu nigdy. A że ludki wolą stać w kolejce, marznąć i kupować zwykłe bilety to już nie moja brożka. Zresztą też tak stałem 2 lata temu i nie narzekam - jak się chce to się kupi i się przecierpi te 2-3 godziny w deszczu czy śniegu (jak było jak się bilet na Legie kupował chyba 2 lata temu właśnie).

A teraz kurde bilet bez problemu można kupić - to co że za 40-50zł - derby i Legia są tego warte. Ceny jak zawsze.
Mam nadzieje że do końca sprzedaży się wszystko rozejdzie i 22 marca o 17.00 będzie pełen stadion z zajebstym fanatycznym dopingiem na całego przez 90 minut!!!
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
Odpowiedz cytując