el Nuero napisał(a):

Mam do ciebie parę pytań, 7 kotów. Mam nadzięję, że nie banujesz za pytania.
1) Nieaktualne - o Szali już wyjaśniłeś.
2) Postawiłem też kwestię pewnego systemu przedtreningowego, dzięki któremu zawodnicy nie mieliby tyle kontuzji (pisała o tym bodajże GW). Jakoś NIE RACZYŁEŚ tego zauważyć, tylko wystartowałeś do mnie z pretensjami. Nie rozumiem.
3) Kiedyś zadałem pytanie w innej dziedzinie, nawet nie otrzymałem odpowiedzi. Zrobił to wolfy, szybko i konkretnie. Dlatego do ciebie mam pretensje, bo nawet nie wiem, o co chodzi, a lubię dyskusje. I szkołę już dawno skończyłem. Widzisz 7 kotów, kibice Wisełki - z Krakowa, Polski i innych krajów wymieniają zdania, przedstawiają swoje pomysły (OK, nie zawsze realne), martwią się i cieszą. Czasem też NIE ZGADZAJĄ się z adminem. Czy to dziwne? Dla mnie nie. A żeby zaraz grozić za to banem, że userzy mają inne zdanie niż ty? No wybacz.
|
Alez bardzo prosze :
2 - nie interesuje mnie system przedtrenningowy. odpowiedzialem Ci na to: Uważajcie, bo on zaraz nas wszystkich zbanuje za "nieprawomyślność".
Nie, nie banuje za nieprawomyslnosc. Wtedy by chyba tu zostalo 15 osob. W tym 3 z Legii.
NBAnuje za zakladanie kilku kont i namolne powroty w stylu: wywal drzwiami wroci oknem.
Stad jestes na cenzurowanym. Bo podejrzewam Cie , ze jestes wlasnie jednym z takich spadachroniarzy.
3) Teraz to ja sie zdziwilem, bo nie wiem ktore pytania usunalem, czy komu grozilem banem ?
Zapraszam do tematu pytania do moderatorow.
Tu nie miejsce.
GemHZR napisał(a):

|
Znaczy się tutaj można to tylko interpretować twoim sposobem.
|
Tak, racja. Niefortunnie sie wypowiedzialem.