Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2009, 23:52
Jak Beto to Crouch to ze mnie jest wirtuoz harmonijki ustnej.Ciekawe jestem do kogo porównasz
twój kolejny typ, czyli Wojtka Ł.Bo uzasadnienie 'mimo wszystko' merytoryczne jest jak cholera.Powinno być raczej - 'na złość wszystkim'

Framat- mnie tez wkurzały te 'podśmiechujki' z Beto ale ciężko się z nimi chociaż w części nie zgodzić.Na dziś(a rozmawiamy o najbliższym meczu) ,Beto to 'kloc' , który naszemu zespołowi nie wiem za bardzo w czym może pomóc grając od pierwszej minuty.
Oczywiście wszystko zrewiduje murawa - natomiast ja jak pewnie i trener , spodziewałem się wysokiego napastnika - skocznego , grającego przyzwoicie głową, oraz w miare przynajmniej szybkiego,coś w stylu Chiniamy - nie zadnej rewelacji, bo bez kasy to o tym można tylko pomarzyć , ale kogoś w tą deseń o której przed chwila pisałem.Beto poza wzrostem jest zupełną odwrotnością takiego napastnika, jak choćby wspomnianego tu Croucha.

Tak po prawdzie to widząc jak on na dziś gra, to zdecydowanie lepszym rozwiązaniem było by Marcelo na jego pozycji ustawić - też by się zastawiał, też podał a przynajmniej byłby groźny podczas dośrodkowań(oczywiście po sprzedaniu Clebera wariant nieaktualny).

Pewnie jak by Gołosiowi kazać robić to co Beto, to też by to gorzej nie wyszło.Więc akurat w tej kwestii ,na dzień dzisiejszy mam odwrotny pogląd jak Ty - cienko to widzę tak dziś jak i w przyszłości - gdzie jak juz pisałem nie zamierzam się pastwić nad chłopakiem.
Szczególnie że zagrał w oficjalnych meczach kilkadziesiąt minut narazie.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując