|
Judasze? Prosze bardzo: Surma, Kokoszka, Uche, Dolha + Praski, ale Franek? Koles odszedl bo mial dosc, kazdy by mial po takim huraoptymiźmie po pierwszym meczu z PAO i po drugim a raczej koncowych jego minutach i przekrecie jakim obdarowal nas sedzia! Przypominam ze Franek odszedl jako ostatni z Wielkich, Wielkiej Wisly! Odeszli juz Kosa ( i do niego mialbym wieksze pretensje po slowach ze zarabia tu na frytki a za drugim razem na pampersy) to przez niego zbuntowal sie Uche i przez niego rozsypala nam sie druzyna bo poszly sie j.... dwa skrzydla naraz czyli nasz motor napedowy. Poszedl tez Zuraw i Szymek, nie wspominając juz o Kałuznym. Franek i tak zostal z nich wszystkich najdluzej. Mozliwe ze zrobil bląd ale kto ich nie popelnia, a trzeba jeszce zauwazyc ze zrobil to pod wplywem emocji po tym oblesnym przekrecie o ktorym juz pisalem wczesniej. Sam rozmawialem później z Penksą i koles nie umial zrozumiec dlaczego nasza bramka nie zostala uznana a później nie zostala przerwana akcja po tym jak Gracki bramkarz wznowil gre wyrzutem pilki ręką!
Reasumując Franek nie zasluzyl na takie traktowanie. Napewno zalowal swojej decyzji. Mozna bylo wywiesic transparent:" Mogles byz żywą legendą a zostales tylko nr 21" ale zeby odrazu Judasz? no i teksty o tonącym okrecie to juz mnie najbardziej rozsmiesza. Jakos nie utonął i nie utonie nigdy! Smieszne jest to ze Uche dostal drugą szanse, Dolha by pewnie tez dostal gdyby chcial do nas wrocic, a Frankowi jeden z najlepszych zawodnikow Wisly nie mogl dostac? Załoze sie ze w pelni by sie zrehabilitowal!
Tacy z Was kibice?jak Waszemu idolowi podwinela sie noga odrazu go skreslacie? Moze jakby Wisla spadla do 1 ligi to tez byscie sie obrazili i na mecze nie chodzili? Kasperczak tez jest be, ja wiem wiem bo nie zrezygnowal ze swojego kontraktu. A prawda jest taka ze za Henka Wisla grala najpiekniej i najlepiej, ale teraz w modzie jest mowic ze to Smuda przygotowal dla Kasperczaka duzyne a on sam spijal tylko smietanke, a przypomniec wam co spiewaliscie jak Smuda zasiadl na łąwce ze znakiem (L)? Smuda pedal Wisle sprzedal i to jest najwieksza hipokryzja i to sa ci niby najwierniejsi kibice!!! Sam tez jestem najwierniejszy! Od zawsze C teraz D a latek juz dwadziesia pare moje serce jest trojkolorowe!
Ostatnie pytanie po czym kogos rozpoznac czy jest wiernym wislakiem, pytam o to was przeciwnikow? czy po tym kto bardziej pojedzie Frankowi i Henkowi? Czy moze po tym, kto jest z druzyną na dobre i zle?
|