że też wczesniej nie widziałem tego tematu

Nie wiem czy jest sens go odświeżać ale że również przyżyłem dwa bany to napisze co nieco

w 2006 roku dostałem moją pierwsza karę, czerwona kartka 3 pkt i chyba 3 miesiące banicji.
Muszę przyznać drodzy użytkownicy że po latach uświadomiłem sobie swój błąd. Od tamtego czasu moje wypowiedzi staram się trzymać na poziomie kulturalnym, staram się nie obrażać innych nawet jeśli na to zasługują.
Druga Kartka już lżejsza, tylko żółty kolor. 2007 rok dostałem ją niespodziewanie... jednakże po kilkuset razach przeczytanych go stwierdzam iż dostałem go słusznie. W temacie polityka transferowa zabrakło zdania końcowego i dlatego można odnieść wraźenie że jest on napisany nie w tym temacie co powinien.
Wszystkich nowych użytkowników forum zachęcam do przeczytania regulaminu a następnie do udzielania się rzeczowo na forum, w odpowiednich pokojach.
Podczas odbębniania banu jak to niektórzy napisali człowiek ma chwilę aby pomyśleć zastanowić się nad swoimi wypowiedziami na forum, może odpocząć duchowo, zrelaksować się oraz osoby, "nałogowcy" zaczynają cierpieć na zbyt dużo wolnego czasu dzięki czemu mają możliwość na inne przyjemności.
Obecnie nadrabiam zaległości i nabijam posty w Luźnym