Wyświetl pojedynczy post
Niekonik
Banita

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2009, 19:02
michel napisał(a):Wyświetl post
Ja się tak zastanawiam, co będzie się działo jeśli Franek strzeli bramkę na Reymonta i Wisła nie daj Boże przegra ten mecz. Mogę się założyć, że zostanie tutaj jeszcze bardziej potępiony niż jest teraz, chociaż nie mogę sobie wyobrazić mocniejszego słowa niż judasz co do Franka.

Do kurt: A niby czemu miałby zrezygnować z występu przeciwko Wiśle
Przypominam Ci kolego, że on chciał wrócić do Wisły, ale klub i najlepsi w swoim mniemaniu kibice go nie chcieli.

Zastanawiam się czy iść w ogóle na mecz z Jagą, bo jak mają być wyzwiska, gwizdy albo jakiś transparent to ja nie zamierzam się wstydzić na stadionie.

A tak w ogóle to można założyć osobny temat z Frankowskim, założyć tam ankietę i zobaczymy jakie są proporcje. Tam można by pisać o Franku, bo w tym temacie za dużo miejsca zajmuje jedna sprawa
Temat juz byl przerabiany ankieta rowniez byla nawet nie raz, sam kiedys taka zakladalem , ale kiedy jedna z opcji zaczynala miec niezla przewage, temat zostal szybko zamkniety, nie wiadomo czemu i tak za kazdym razem Mnie juz to wali ja napewno bede bil bravo i gwizdal kiedy bada bluzgi slowne czy pisemne
FRANEK WRÓC!
Odpowiedz cytując