Wyświetl pojedynczy post
Niekonik
Banita

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2009, 02:02
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Z Cleberem to ch...wi jak to na prawdę było, ale popieram zdecydowanie żeby dyskusje zakończyć.Tak jak sam osobiście nie miał bym nigdy zamiaru 'jechać' po nim na meczu.
W ogóle to mecz z Jaga zbliża się wielkimi krokami i temat na forum wróci, jednak najciekawsze rzeczy to mogą się dziać w trakcie meczu ,bo mamy u nas 2 a nawet 3 obozy(przeciw/olewaczy/za/, z których ten pierwszy na bank zamanifestuje swoja niechęć do Franka.

wiesz MatMario - Garbaty to akurat był takim strzałem na ostatnią sekundę, właśnie przez to że trza było kogoś na gwałt brac, gdzie oczywiście ja nie bronie złotoustego - Garbaty i Gołoś to jego wynalazki które kosztowały/kosztują nas krocie i którzy kompletnie nic pozytywnego do klubu nie wniosły.
Szkoda ze ta pierwsza grupa jest najmniej liczna ale za to najbardziej glosna jak te male pieski ktore musza ujadac na maxa zeby przestraszyc przeciwnika. w tym samym czasie duzy pies sobie lezy i odpoczywa bo zna swoja wartosc i nie musi tak szczekac

Ja napewno nie bede stal biernie. kiedy zobacze jakas szmate na temat franka, bede gwizdal z calych silna nasza ultraske, wstyd ale tak trzeba a druga rzecz nie wrzuce do puchy juz ani jednej zlowowki. Niech ktos z gory sie zastanowi i walnie piescia w stol czemu ma to sluzyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy to przynosi chlube czy raczej wstyd naszemu klubowi?
Odpowiedz cytując