Wyświetl pojedynczy post
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2009, 00:21
tormenthor napisał(a):Wyświetl post
Na Bednarza Skorża się podobno w****iał o ten transfer. Zresztą Jacusiowi na rękę było opchnięcie Clebera, aby mógł grać sprowadzony przez niego Marcelo. Osobiście uważam, że Wiśle będzie brakowało charakteru i profesjonalizmu Clebera, a nie jego umiejętności, bo Marcelo ma szanse być lepszym piłkarzem, a obecnie gra na podobnym poziomie, co jego starszy rodak. Popatrzcie ile szans dostawał Diaz i Łobodziński, czyli piłkarze kupieni na życzenie Skorży, a ile Jirsak, co do ktorego Maciek wyrażał wątpliwości. Ćwielong też szybko został skreślony, a obecnie tylko i wyłącznie bardzo dobra postawą wdarł się do składu. Każdy mecz na ławce Jirsaka, to większa szansa na to, że Cupiał pożegna się z Bednarzem. Przecież to był jeden z największych trasferów w histori telefoniki. W meczu z Bełchatowem w ostatnicj 15 minutach, aż prosiło się o wpuszczenie Czecha, ale zamiast niego zoaczyliśmy piękny wolej Wojtka Ł.
Myślałem, ze ja mam paranoje... Ale w sumie coś w tym jest co napisałeś. Tylko czemu w pierwszym meczu z Bytomem szansę od pierwszej minuty dostał Jirsak? Dał ciała i teraz nie gra. Skorża twierdzi, że Czech podobnie jak w tamtym sezonie długo dochodzi do formy po zimie i bedzie mu dawał szanse później. Zobaczymy.
Apropo. Kto sprowadził Niedzielana? Ten to dopiero jest skreslony. ..